قیمت ماشین چقدر با کل داره میاد پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
قیمت ماشین چقدر با کل داره میاد پایین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان سر چهارراه از چراغ قرمز رد میشه،افسر جریمش میکنه
پیمان میگه:سرکار ننویس،جون بوت ننویس، تنه حضرت عباس ننویس، ارواح مردیلت ننویس ندیدم
افسر میگه: تو چراغ قرمزو ندیدی!!؟؟
پیمان میگه چراغه دیدم تونه پدر سگه نیدم(sm70)
از اونجایی که من اصولا خونه نیستم و خونه هم باشم خواب ظهر نرم از این مشکل پیش نمیاد ، آما گاهی صبح قبل اینکه من بیدار شم محمد طاها میاد خونمون که مامانم خودش منو بیدار میکنه دیگه کار به اونجا نمیکشه که محمد طاها بخواد حرکتی بکنه مامانم زحمتشو میکشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نرخ جدید و قدیم بده ، آمار دقیق دستم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال ندارم جواب بدم به این نقل ها ! خلاصه کلوم اینکه آتی جان سرور همتونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه از مرگ میترسن . . . !
من از added you by phone number . . .
والاااااااااا
.
.
o_O
.
فاميلن ميفهمى فااااميل!!!
پ.ن امرو یکی منو با اسم مستعاره بی نام ادد با شماره تلفن کرد ، تو فامیل و دوست و آشنا بی نام نداشتیم که
پارتی بودیم مأمورا ریختن توخونه
عکس شهرام شب پره به دیوار بود.
مأموره بهش اشاره کرد و گفت
"از این شهید خجالت بکشین"
یه سری ازخنده شهید شدن
منم دارم فرازهایی از وصیت شهید شهرام شب پره رو مرور کنم:
"این شبی که میگن شب نیست
هیچ شبی مثه امشب نیست
ﻣﻦ ﺳﯿـــ.ﺎﺳﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺣﺮﮐﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ که یه ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﻓتم ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﮐﺸﯽ ...
ﺁﺧــــ.ﻮﻧﺪﻩ ﺩﺳﺖ ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩ ...
.
.
.
.
ﺳﻮارﺵ نکردم !!!