(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
آره دیگه همونِ که گفتم از وجناتش پیداس (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: به هنگام به کار بردن این عبارت برای جماعت نسوان در عبارت "چه خانم با کمالاتی" منظور بخشی است که سبب به راه افتادن آب دهان احسان شده است و در شکل با رنگ صورتی بدان اشاره گشته (sm132)
دهنت از وسط به هر طرف سرویس , عجب مـــ.مه ای ردیف کردی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج هنر همان مـــ.مه هست که زبان ها قاصرند در واگویه کردن حقیقت معنوی قضیه (sm70)
2نمره ی مرا لحاظ بفرمایید پس فردا آزمونی سهمگین دارم (sm74)(sm70)
عایا از هندسه و رنگ و نعلبکی آن راضی هستید؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالــــــــــــــــــــــ ــی (sm30)(sm30)(sm30)
برگه ی فارغ التحصیلیِ این بچه رو بدهید امضا بکنیم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکسو اگه نشون بدی به اجنوی ها میتونی اقامت بگیری ، فرار کـــ.س مغزها راحت بهت میدن (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
میگم یه جادو جمبلی بلد نیستین که منو راه بندازه برم سراغ کارای طراحی فنی ؟؟؟ یه هفته دیگه تحویل دارم هنوز هیچ نکرده ام ....!!!!
منحرف عظما که میگن تویی (sm70)نقل قول:
مفسد الرابع (sm70)