عرب دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه یادم بره؟؟ پس هنوزم امار گل های قالیو داری (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عرب دوست داری؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه یادم بره؟؟ پس هنوزم امار گل های قالیو داری (sm2)
واقعیت از انچه که شما در خواب مبینید به تو نزدیکتره نترس فقط شل کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول توام ؟؟؟؟ محمد امین چی میگه یه ساعت دیگه چی میشه اینجا (sm25)
گفتنی هام کم نیست اگه تو برگردینقل قول:
رسول دلشو نشکن من حیف اراک نیستم وگرنه میامدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره *** خوبی دارن وقتی میشینن دیگه تا پدر ادمو در نیارن بلند نمیشن تجربه کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره هنوزم به یاد حاجی میدم این بچه های گلهای قالیو بشمارن تا خاطراتم زنده بشه سرعتیتر و محکمتر ادامه بدم(sm74)
من از نهایت شب حرف می زنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از نهایت تاریکی
و از نهایت
شب
حرف می زنم
اگر به خانه ی من آمدی
برای من
ای مهربان !
چراغ بیاور
و یک دریچه که از آن
به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم ....
محسن عجب تنظیمی واسه محمد رضایی (sm50) زده
مثل فیلم های بی سرانجامینقل قول:
چی توام؟ یه زمانی من این داف داشتم در حد لالیگا یکیش حاجی ریش طلا بود روزی 3 بار باید گلهای قالیو میشمرد(sm74)نقل قول:
حاجی ریش طلا فک کنم گل های قالی رو از حفظه (sm30)نقل قول:
در مورد عشق من درست حرف بزن(sm39)نقل قول:
عشقت کیه
دیگه خوابتون نمیاد(sm27)
(sm120)
چه گرمی ، چه خوبی ، شرابی ؟ چه هستی ؟
بهاری ؟ گلی ؟ ماهتابی ؟ چه هستی ؟
چه هستی كه آتش به جانم كشیدی ؟
سرود خوشی ؟ شعر نابی ؟ چه هستی ؟
چه شیرین نشستی به تخت وجودم
خدا را ، غمی ؟ التهابی ، چه هستی ؟
فروغی كه از چشم من می گریزی ؟
و یا ای همه خوب ، خوابی ؟ چه هستی ؟
شدم شاد تا خنده كردی به رویم
تو بخت منی ؟ ماهتابی ؟ چه هستی ؟
لب تشنه ام از تو كامی نگیرد
فریبی ؟ دروغی ؟ سرابی ؟ چه هستی ؟
تو از دختران ترنج طلایی ؟
و یا از پـی های آبی چـه هستـی ؟
تـرا از تو می پرسم از خـوب خاموش
چــه هستی ؟ خـدا را جوابی ؟ چه هستی ؟
شبتون شکلاتی
دوستان ببخشین اگه حرفی چیزی زدم همش رو شوخی بود خواستم فضا صمیمی بشه شب بخیر (sm10) (sm27)
وخت صدور عشق از قول من بگین منصف شدن ریاست (sm50)
هفته های تلخ من بوی تنهایی میدن ... نمیدون که یهو چرا .. . . . (sm50)
خسته (sm172)
But we laughed
And we cried
And we fought
And we tried
And we failed
But I loved you
.I loved you (sm50)
تو شوک انگلیسی خوندن فرزاد فرزین بودیم با اون لهجه ی ناف بریتیش و اصالت امریکنیش ، که متین دو حنجره هم انگلیسی خوند با یه لایریکس خیلی مشکل و لهجه یی از ترکیب امریکن و بریتیش(sm50)
بچه ها چطور مشخص میشه کدوم فرمت فیلمای 3d رو تی وی پخش میشه ؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر کی ریلیز میشه؟! (sm50)
این بنری که زدی واسه انجمن، بجای البوم مینوشتی آلبوم بهتر نبود؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریلیز شده منتظرم میلاد ظهور کنه اهنگ بره تو کیونش دیگه اهنگ نده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
نمیدونم والا ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو شبه هی چرت و پرت میگینا..(sm27)
چرا انقدر سرعت بعد عید پایین اومد (sm172)
یه درد مطمئن مفاصل منو کلافه کرده (sm50)
انشالله زودتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الانشم خوبه ها ولی اونجوری به نظر بهتر میشد (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
حالا پیش اومد دفعه بعد حتما همینکار میکنم .. (sm120)
چطور مگه؟؟نقل قول:
اگر از 3d پشتیبانی کنه معمولا هر سه حالتشم پخش میکنه
عه ؟ خوبه پس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایته زده فرمت نمیدونم HSBS همچین چیزی بعد زده مطمئن شید دستگاه شما پشتیبانی میکنه ...
تا اونجایی که میدونم بله! این فرمت فکر کنم همون تصویر 2 تایی کنار هم که میبری رو حالت ویژه خودش و به صورت 3d در میاد!نقل قول:
نمایشگرت چیه مگه؟؟ مستقیم میزنی دیگه؟؟
اره با فلش . ال جیهنقل قول:
People like you always want back
the love they gave away ...
... (sm50)
خیات تخت احتمال قریب به یقین مشکلی در پخشش نخواهی داشت!(sm111)نقل قول:
کریو شما هم بازی در اورد امروز؟؟(sm98)