game of thronesنقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
game of thronesنقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و امینم صدا کردم جواب ندادین(sm120)اونو دیدم چقدر مربیشو دوس داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان از فیلمایی که گفتیmach point,biter mon,فیلم مرلین مونرو،the best وmiliion dolar و دیدم(sm1)
چه طو بودن ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشونو دوست داشتم بیشتر از همه best ofer و mach point(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه تلخ واقعا درگیرم کرد یعنی تا حالا هیچکس حقیقتو انقدر خوب بهم نفهمونده بود(sm50) البته کارگردانش واقعا حالش بد بوده(sm120)
همشونُ خیلی دوس دارم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولانسکی با یه تک فیلم اسطوره ی من شده(sm120)
البته زن زیبا روشُ بدجور مورد استفاده در فیلم قرار داده(sm178)(sm120)
با این تگ زدنت امیر (sm120) سهم حسرت از ریکی مارتین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختـــــــــر بودن هم تـاوان دارد
بزرگ میشوی…
عـــــــاشق میشوی…
دل می بندی…
تنت را به او میسپاری…
از روی عــــــشق، نه هوس!
وقتی دلش را زدی میرود…
و تو میمانی و خودت…
آن زمـان تو هـــــرزه ای و
او فقــــــط کمی دختر بـــــازی کرده!
واما
پســـری که دستشو بدون ترس
همه جا دور کمرت حلقه میکنه،
پســری که موقع رد شدن از چراغ قرمز دستتو محکم تر میگیره
پســـری که smsهاش
کوتاه اما پر احساسه، این پســـــــر . . .
بـــــــد گـــــرگــیـه ایـنــقـدر با این و اون بوده
که دیگه حرفه ای شده … باید قیدشــــــو بزنی احساسی نشــــو الکی … !!
عجب زنیم گرفته پیرمرد(sm120)من که زنم مونده بودم تو خلقت خدا دست الیزابت تیلورو از پشت بسته بود(sm54)نقل قول:
فقط با اخر فیلم مشکل داشتم کاش نمیکشت خودشونو(sm120)
(sm178)نقل قول:
تو همه ی اینا حرف واقعی رُ match point و bitter moon می زنن(sm178)
آرزو میکنم یه آدم خوش شانس باشه تا یه آدم خوب(sm54)
بکشین کنار باووو بذارین باد بیاد(sm59)
John Wick(sm118)