نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیادیگهیقیناگاوه..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیادیگهیقیناگاوه..
حرف نزن .. خنده م میگیره (sm2) تو حجم رو فدای کیفیت میکنی اونم در حد غیر معمولنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که من میبینم تا 2 نمیتونه تموم کنه بعدشم کس کش نمیدونم چطور حساب میکنه 100 مگ اپ شده 130 تا حساب کرده پامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد جاکشا میگن 5جی هم میخوایم بدیم و این کس شعرا.4جی باید اپلودش 200 کیلوبایت باشه؟
چه ربطی داره اون ویدئو که دادی افتخارم میکردی 1 مگ (sm2) دانلودش کردم همون کافیه که نشون بده توام گاوی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اونو من نمیدونستم کیفیت رکورد بود اگر چه همون خطر یا همون امیر هم تبدیل میزد شاید کیفیت ش یه ذره میامد پایین ولی نه دیگه در حد اون چیزی که تو بهش افتخار میکنی
گوسپند من که شیزی ندادم داری ایراد میگیری از من ..
230 مگی تلگرام گذاش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما میخوایم چیزی باشه که بقیه سایت ها نمیزارن اگه قرار به تبدیل کردن مث تو بود دیگه چه نیازی بود از همون تلگرامم میشد میگرفتی ..
نمی گ بلد نیستی میتونی درست حسابی هم مث آدم تبدیل بزنی .. ولی میای تا اونجا که میخوره میرینی تو ویدئو دیگه چیزی ازش نمیمونه
در 1 دقیقه 13 مگ اپلود میکنه.70 دقیقه وقت دارم هادی حساب بکن
آهان اون آموزشو میگی خب خره خطر 14 مگ رو به زور دان میکرد مجبور شدم حجمو بیارم پایین ..
انقد بحث بچگونه یکی بیاد ببینه خنده ش میگیره ..
جالبه بیا کمال پر رویی هم صوبت میکنه ..
70 در 13 910 مگ.فقط پارت اول اپلودش کامل میشه اونم نمیدونم الان 1 فایلو اول داره اپ میکنه یا 3 تاشو داره همزمان اپ میکنه
من دارم در کل بهت میگم خودمم تبدیل زدم فک نکن چیزی حالیم نیست ..
تو به 2000 میگی این زیاده 1200 .. دیگه من حرفی ندارم (sm120)
شاتلم که ریده ساعت 2 میرینه ..
ای بابا چه گیری دادید به این بحث کیری.من میگم کارم خراب شده این هی میگه اینقدر بیت اون میگه فلان قدر بیت
نقل قول:
الان یه سوال بپرسم بلدی !?؟!
برای 265 زیاد نیس !?؟!
خطر شی شده !?؟!
دارم 2.3گیگ اپ میکنم تا 2 وقته بسته هست سرعت نمیکشه
همه رو با هم زدی خب قط بشه وسطش به فوک میری مخصوصیب مدیا فایر ..
ینی تو از ساعت 6 تا الان یه کانورت نتوسنتی بکنی ..
نخیر اصلا زیاد نیست .. یه 265 2000 دیگه پایین ترینه ازین بیشتر بخوای کم کنی افت میکنهنقل قول:
ولش کن باو تو درست میگی
2 تا پارت 1 گیگی و 1 پارت 300 مگیه زدم اپلوبوی تازه ایران
ما این همه بحث کردیم تو آخر رفتی 2 گیگ آپ کنی سس مارو سنگ زدی ..
بز برنامه ساعت 11 تموم شد 1 ساعتم داشتیم زر میزدیم امیر یهو گفت بیا با فلان اپ بکن
نقل قول:
ببین این جملاتو به یکی که وارده بگی بهت میخنده ..
کس نگو الکی 4 تومن پرید.
خوده امیر همین حجم بالارو میخواست
بسته 8 صبح تا 2 نصفه شبه.فردا مردا رو ول کن
تو راست میگی (sm2)قبلا هم ازت دیدم ویدئو انکود کردی (sm2)نقل قول:
عینه اون بسته که زده 2 تا 8 صبح
خطر باید جدا آپ می کردی .. (sm178)
نقل قول:
من اگه نفوکیدمت سینجول نیستم ..
برنامه ایرانسل من زده انقضا 03:03 10/17
حالا اصا یه برنامه شه گوهی هس ..
یه پیک عرقِ شرم (sm50)
با این سرعت تا 3 هم بازم کم میاره 1.8 گیگ اپ میشه درکل
خطر گوش بده با دقت ..
تایم کلی شقده بوگو ..
من اول میخواستم بزنم تک تک اپلود بشه بعد گفتم سرعتش بالاست یهو زمان از دستم درمیره بذار همشو باهم بزنم نمیدونستم دونه دونه اپ نمیکنه