نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگی تهه سریاله قبلا گفتم اینجا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگی تهه سریاله قبلا گفتم اینجا ..
2 تا سریال پیشنهاد دادم یکی همین یکی دیگه این ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه پیش فروش قسمت 10 شهرزاد 1080 - 2.17 gb ..
..
زودی بیگی عموجون در میره .. :l
دو تا از تخیلی ترین فیلم هایی که امسال دیدم
اولیش Baywatch
دومیش Bushwick
ماکان بند (sm2)
رفتی نبند درو
بستی نبند برو (sm30)
همچنان عالی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر نگفتند پرسپولیس دویست و استقلال 100 میلیارد بدهی دارند؟! من فکر میکنم اگر این تیمها مدیر نداشتند الان شرایطشان بهتر بود
منصوریان کارش خوب است و باید به او فرصت داد. با 4 یا 5 بازی نمیشود گفت که شرایط خوب است یا بد. در سپاهان شرایط آقای کرانچار چطور است؟ شما خودتان خارجی دوست هستید
نیمه دوم نیمه مربیان یعنی چه؟یعنی نیمه اول برای همسایه است؟ (sm2)
مایلی کهن درباره درگیری کی روش با دو نفر در استخر و همچنین دعوت نکردن از بازیکنان جدید در اردوی تیم ملی گفت: مگر تا به الان غیر از این عمل کرده است؟ مثل آقایان پرتغالی عمل میکند اما رنگش نکنند و به عنوان پرتغالی به ما قالب کنند (sm2)
شهرام مکری کارگردان فیلم زیبای ماهی و گربه
هم سطح درمیشیان میبینمش ...
چهارم شهريور هر سال
اينجا
چقدر زمستان است ... (sm50)