عجب پوستری اسکی نباشه صلواتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب پوستری اسکی نباشه صلواتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک یادگاریان طراحی کرده پوستر رو ، واسه چندتا فیلم خارجی هم پوستر طراحی کرده بهش نمیخوره اسکی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس تو چت روم برنامه ی اختصاصی (کار فرهنگی) راه انداختم ، دو قسمتش هم منتشر کردم ، نظرت رو بگو ... (sm59)
(sm70)من که نفهمیدم چی چی گفتی
مفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارگردان های بزرگ سینما رو معرفی میکنم برو بخون نظرت رو بگو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه شهروند مطیع قانون تشریف دارم ...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اویچ (sm2)زیباترین یوزری تا الان دیدم (sm2)
Systems in Blue "Melange Bleu" -The 3rd album
tracklist
"The Blue Part
1-Back in Blue
2-There's no heart
3-Lady ocean
4-Take it like a man
5-All that I need
6-If you go
7-It's Ok
8-Ninety Five
"The Party Part"