87 فک کنم انتخابات مجلس بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
87 فک کنم انتخابات مجلس بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مافیا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوارس :شب شکست 5-0 رئال از بارسا در نوکمپ بودم(sm59)
خیلی خوبین شما(sm2) طبق همین استدلال شما با 70 میلیارد خرج زیر فولاد وایسادین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اقا قبول علی دایی بهترین مربی تاریخ فوتبال(sm127)(sm2)
(sm120) سال 88 - ال جی اسپانسر
سال 88 قیمت 3 تومن
الان تو البومارو چند می خری سینا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm30)
پارسال که خرجمون از شما کمتر بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اگه ما یه طبقه زیر فولاد بودیم شما 4 طبقه بودین (sm120)در ضمن من این بحثو شروع نکردم تو خودت با مرزبان و این داستانا شروع کردی (sm120)
واسه من که اینطوری نبود ، ناصر خان همیشه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون مافیا اومده که قهرمانی بیاره
100 تا قهرمانی هم بیاره ، هیچ ارزشی نداره
کاملا تایید(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس هم دارم با ناصر خان(sm10)نقل قول: