(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینجوری نیست فقط من شناختی از موسیقی ارکسترال ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
ولی من کار بیاد در حد فقط با تو دو روز از مجمع میرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه انشاالله آلبوم کارای قوی توش باشهنقل قول:
شادمهر واقعا انسان شریف و با معرفتیه و با اخلاق و بی عقده چون موزیک کار خودش بود چون ملودی رو وحید پویان ساخته موزیک رو زد به نام وحید پویان واقعا و فوق العاده ای پسر
واقعا زیباست فک کن اینو خودش میخوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی البوم یه کار هست حدودا توو سبک اهنگ ترس شادمهر .کلا البوم پر از ملودی های خوبیه .مثلا توو سبک رابطه .واقعا حرفی واسه گفتن داره .همه جوره توو البوم هست. خصوصا کارای سنگین شادمهری
میگم تو احسان خودمون نیستی ک خبر جدید همیشه میذاشتی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan karenn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبعت کیه؟؟؟ هنوز غیر از عوامل کار کسی آهنگای آلبوم و گوش ندادندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan karenn [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی البوم داخله بالای 20 نفر گوش دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]