درباره اون بسته به نظرم اگه بذاریم بره تا 3 بعد اونموقع با همین برنامه ایرانسل بخرم مشکلی نباشه
نمایش نسخه قابل چاپ
درباره اون بسته به نظرم اگه بذاریم بره تا 3 بعد اونموقع با همین برنامه ایرانسل بخرم مشکلی نباشه
همه تقصیر این فوکیه هی میگه ماهواره نداریم ماهواره نداریم .. :l
بجا کس گفتن اون لینکو توضیح بده واسه سینجول شَل مغز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه من ***** شکن ندارم دوم اینکه یه بار کیفیت اونجا رو دیدم خراب بود سوم اینکه زر نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
yeah fuck sinjon
تو هیلتر شکن نداری خدای فوک و فوکی استار ..
کاشکی سینجول 1% شعور تورو داشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
یه نفر تو برنامه اسمش نیکیتاس کیه .. :l
باور کن ندارم اون موقع لنترن بود که شیر رفت توش .. (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکیتا فکر کنم همین بود که مهندس ولوو بود
سایفون عالیه سه سوت وصل میشه ..
لینک بده
ولی خداییش یه فکری باید برای فرداشب کرد.اینجوری نمیشه من کونم پاره میشه(sm2)
کینلــنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان.اینم فکریه.ریسک نکنم همون 2 بخرم.اوکی
رضا بیا درباره حرف بزنیم تو چه طمعی دوست داری(sm2)
خب این بار اولت بود یه کم سخت شد و وقت هم از بین رفت .. دیگه قلقش بیاد دستت از امشب راحت تر میشه براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته مجبورم نیستی ولی امشب فهمیدیم سرعت آپلود ایرانسل چقدره دیگه با همون نت شاتل هم شب میشه آپلود کرد اگه بتونی خودت خونه باشی
فوکی میخواستی پول خرج کنی خب من ریکورد میکردم ..
i help you for repair and improve your ass preformance (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول منوتو اچ دی داری مگه
هادی والا چی بگم حالا خداکنه اینقدر بیدار میمونیم و پولا و اینا نتیجش یه چیزه باکیفیت و خفن بشه اینایی که دانلود میکنن صفا کنن.
رضا دیوث منو گرفتی ؟ این چیه دیگه (sm2)
(sm59)i love strawberry condomsنقل قول:
this is link (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شه دلیل !?؟!
go f..uck your self(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm27)ولمون کنین با اسکل کردین نصفه شبی ..
i love barbed candoms(sm2)نقل قول:
شرافتا اون 17 مگ رو دیدم عشق کردم واسه کیفیتش خیلی خوب بود .. خدایی من باشم دلم نمیاد تبدیل بزنم یا اگرم میزدم یه جوری میزدم زیاد افت نکنه (sm51)نقل قول:
من دان کردم برم بیبینم .. :l
خره مگه فیلمه.یه برنامست میبینی میره
(sm120) burning me up boysنقل قول:
خر نیس گاوه ..
آخه من خوشم از برنامه بیاد دیگه حذفش نمی کنم (sm2)نقل قول:
(sm2)خفشو نصف شبی سینجول
(sm50)
این سینجول شاید داشته باشه شبکه اچ دی رو ولی مث آدم تبدیل میکرد خوب بود (sm2)