(sm2)دارم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)دارم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگار سياه بمونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعد بيشتر هستم ايشالا (sm111)
حالم بهم ميخوره از اينا كه بيرون گود وايميسن و تز ميدن فقطنقل قول:
مردك زمان خودش رسوايي به بار اورد كه با خفت رفت كنار حالا چون فردوسي **** چهار تا برنامه واسش درست كرد بگه من عقب سر دولت و محمود ميگم پس يا مردمم و خيلي شاخم (sm3)
Nبار پيشنهاد كار شده بهش ولي جراتشو نداره بياد چون ..... مشو نداره!
صدا و سيما كه از همه بي شرف تره بيشترين سودشون از همين پخش بازي ها و تبليغات فوتبال از اون ور كنداكتورشونم مفت مفت پر ميشه اما يك دهم حق واقعي تيماي پرسپوليس استقلالم نميدن اون. قت دغدغه شب و روزشون شده دستمزد فوتباليست (sm3)
خواننده محبوب من(sm127)نقل قول:
گل آرون رمزی ، اینبار چند روز بعد اثر کرد(sm25)
گل زد بدونین که عزرائیل تو راهه(sm120)
(sm120)
جنست رسید الی ؟ (sm2)
همین که فردوسی پور جوابش رو نمیده داره میسوزهنقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آب یخ رو رو سر داکتر میریزن که زنشم اونجاس و داکتر هم از مارشال و اسنوپ و کندریک میخواد که شرکت کنن
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]