[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قنجو خوب گرفتی ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اینجا آسمونش غم گرفته تاریک هوا ابری و دلگیر دل منم...(sm50)
امیر بیا 800 تومن میدم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگه 800 داشتی که اینجا نمیومدی کااااااااااربر جدییییییییییییییید اونم از 2015 (sm30)
تو كي يي ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R.H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفاني ؟
(sm19)تنكيو وري ماچچچ (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 800 میدم یوزر منو برگردونه الی هم حذف کنه اونم نقد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول هستم الدنگ (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه زود یادت رفت نوید(sm172) امیر یوزر منو بن کرده بخاطر پولی که میخواستم بهش بدم Rasoulh111
من كه قلبِ كوچيكم بي تو كاسه ي خون ِ
من كه كاسه ي چشمم، جز تو از كسي پر نيست
دوست داشتن يا عشق؟ دوست دارمت با عشق
عشق ِ من به دوست داشتن، قابل ِ تصور نيست
(sm118)
(sm120)خو نديده بودم بنت كردهنقل قول:
پول ميخواستي بدي كه چي بشه ؟ (sm2)
(sm169)
نقل قول:
الی کیه////
الی رو کلا از دیتا حذف کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خودش گفت 200 بدی هرکیو بگی حذف میکنم من 300 دادم ولی(sm74)
سکوت میکنم و گوش میدهم به دروغ هایی که چشمانت به من میگویند (sm50)
(sm2)حتما الي بيشتر بهش داده بوده (sm2)نقل قول:
الدنگ بزرگ این تاپیک نمیشناسی الیاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی کف داره که پول داشته باشه حتما یه چیز دیگه داده نامرد با مایو صورتی(sm2)نقل قول:
نقل قول:
اینو که میشناسم ولی الی رو فک کردم الهامه خواستم بگن چی میخواین ازش گناه داره (sm30)(sm30)
تو هم هر چی اسم دختر خود دختر میبینی زود میری تو صف(sm2)نقل قول:
(sm51)(sm128)نقل قول:
رسول من تو رو نیم ساعت پیش با یوزر قبلی دیدم ؟(sm77)
یادم میاد یادم میــــــــــاد
پدرت از بیماری مُرد
پول نداشتم ، سر ِ قبرش ، گُل بزارم با درد
یادم مــــــــــــــــیاد
چرا من خوابم میاد ؟ (sm54) چرا یاد این آهنگ افتادم ؟ (sm172) اصن چرا من اینجام ؟(sm120)
(sm169)
امروز روز بدی شد برام (sm172)
من واقعا برام جای سواله ا*سراییل با اون همه قدرت رو بعد 2 روز ساکت کردیم ولی چرا عربستان رو نمیشه ساکت کرد ؟ (sm25)
سئوال خیلی خوبیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیدوارم یه راهی پیدا بشه هر چه زودتر ساکتش کنن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آخه بچه ها یمن تازه کارن ، اینا سال هاست دارن به تروریست های حماس کمک می کنن اونا دیگه راه افتادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تروریستای یمن رو راه بندازن طول می کشه (sm120)
پس کار این الی الدنگ بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تروریست کجا بود برادر من ؟ برو عکس ها رو نگاه کن دیروز ارتش عربستان چیکار کرده ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی اینجاس خلبان های بی شعوری هم داره فقط رو سر مردم بمب میریزن (sm25)
چه حس خوبی داره ازادی(sm50)
تو همون حین الی یوزرمو بن کرد استفاده نابجا از قدرت مدیریتی این میشه دیگه(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره از قفس دراومدی (sm2)
(sm50)
ساده نباش !!!نقل قول:
این عربهای بی صفت رو هنوز نشناختی !! اینا میرن بمب و موشک و ... رو تو مدارس و بیمارستان و ... جاسازی میکنن !! درست مثه هماس !! الان هم دارن سعده رو میزنن چون جاسازی کردن ! گفتن همه برن بیرون از شهر
زیاد ذهنتو درگیر این مسائل نکن !! اینا کثیف تر از اونی هستن که فکرشو میکنی !! حتی ارزش نداره اخبارشو دنبال کنی
به نظرم بهتره فکر دختر بازی باشی(sm2)
هنوز نیومده سیگارتو روشن کردی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
کشیدم از تو: دو تا کوه، بعد، چند کلاغ
غروب کردم تا هر غروب گریه کنی
برای من که تمامی قصّه بد بودم
کجاست آغوشی تا که خوب گریه کنی؟!
(sm50)سید مهدی موسوی