تو اگر در تپش باغ ... را دیدی .
هِمتی کن و بگو
ماهی ها
حوض شان بی آب است ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو اگر در تپش باغ ... را دیدی .
هِمتی کن و بگو
ماهی ها
حوض شان بی آب است ... (sm50)
(sm50)
آپ کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همرو آپ کردم
(sm172)
این جنگ لعنتی تهش، ویرونه های ما دوتاست...!
من به این روزای بی تو، دیگه عادت کردم... (sm169)
دلم یروز خوب میخواد... (sm50)
وِلَکِن بابا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فایر فاکس و افتر افکت 2018 و 2017 همزمان اجرا کردم..(sm120)
(sm120) تواناییت بالاس صادق (sm128)
خالی کردن عقده اس(sm120) (منظور سیستم قدیمی که داشتم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقتیه رو فاز آهنگای شاد قدیمی افتادم(sm59)
خوب کیونشو ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm59)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
نگرانم که تو هم شبیهِ مردم باشی... (sm172)
تو هم شدی برام مثِ همه، دلم ازت پره یه عالمه... (sm74)
به کیرم (sm50)(sm2)نقل قول:
(sm25) (sm2) تو هم که هرچی میشه پای اینو میاری وسط (sm173)
دچار باید بود ... (sm27)
پرواز باید شد ...(sm27)
آواز باید خواند ...(sm27)
و نترسیم از مرگ ....(sm27)
پایان در ابتداست ...(sm27)
در حسرت یک لحظه ی شاد ...(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمزمههای شب پژمرد
رقص پریان پایان یافت
کاش اینجا نچکیده بودم!
....
چگونه برخیزم؟
به استخوان سردِ علف ها چسبیدهام...
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رو گوش کن، نوشته ی سحر سخایی، خیلی کار درسته.
زمونه با من و دل، نکرده مهربونی
خدا از دستِ دنیا چقدر من گله دارم
(sm25)
تاپیک فیلمو به گند کشیدن ... (sm50)
چیکار با دنیا خانم داری مگه چیکارت کرده طفلکی(sm120)نقل قول:
(sm2)
نمیدونستم دلت با دنیا هست (sm2)
(sm59)
(sm50)