فعلا مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط izeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sweet stageنقل قول:
پست اخر پیج " تجربه کن " نوشته لیبل رو
تا حالا اسمشو نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم گشتم نه سایتی پیدا کردم ازشون نه پیجی نه چیز خاصی . جالبه اخه تجربه کن دست آونگ بود . شاید مثل ابی خودش بخواد البوم رو پخش کنه و این اسم رو خودشون گذاشتن !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چرا من همش حس میکنم مدل تو همیشگی همون مدلیه ک تو تقدیر هم بازی میکرد هستش
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی از بعد از البوم یادگاری به کل داره خراب میکنه انگار دیگه ملودی توی ذهنش ته کشیده
(sm25)
هنوز Parsa8 فعالیت میکنه تو سایت؟ :|
همیشگی دوشنبه
خوب به سلامتی این اهنگ فوق زیبا رو هم دوشنبه پس میشنویم و میبینیم و لذتش رو میبریم(sm118)