از دنگ دنگِ ساعت دیوار ،
خسته ام ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
از دنگ دنگِ ساعت دیوار ،
خسته ام ... (sm50)
(sm74) عجب ممه هایی داره چه استایلی خاله اگوستی کوجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو همه این کامنتا هنوز تو کف اون کامنتیم که یارو نوشته بود صدف جون کی میشه با هم بریم حموم من پشتتو کیسه بکشم (sm30)
دیوث نکنه خودت اینو نوشتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سینجول چندتا لینک یوتیوب دارم میتونی اونها تبدیل کنی تا بتونم دانلودشون کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صندوقت پر بود نتونستم پیام بدم
احسنت بزه (sm120) یه بار زر نزدی زرینیو (sm120)
فوتبال این مملکت قبل از اردشیر خان و ساکت در سپاهان و رویانیان در لُنگپلیس ، نهایت 300 میلیون میدادن به بازیکنا .. همینا باعث شدن فوتبال ورشکست بشه
الله اکبر اللهههههههه اکبر الله اکبر