حالا یه چیز بگم بیشتر بخندی سینجول.اشترم شارژ داد بهم وارد نمیشد نمیدونم چرا خودمم رمز دوم ندارم گفتم یکی برام 5 مستقیم شارژ کنه کرد میخواستم بسته بعدیو بخرم اونم پرید تو 2 سوت
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یه چیز بگم بیشتر بخندی سینجول.اشترم شارژ داد بهم وارد نمیشد نمیدونم چرا خودمم رمز دوم ندارم گفتم یکی برام 5 مستقیم شارژ کنه کرد میخواستم بسته بعدیو بخرم اونم پرید تو 2 سوت
(sm2)
خطر بی شوخی بیا برنامه staxrip رو باز کن ..
(sm2)سینجول ببند
مثه آدم بت بگم کانورت کن ..
(sm2)
خطر دروغ میگه اررور داد پنجره رو ببند .. :l
خراب شده نت تموم شد 5 تومن شارژم پرید به کلا بگا رفتیم(sm2)
+(sm30)
بیشعور اوکی رو کردم اومدم بیام رو نت خونه دیگه تکون نخورد به فاک رفت
به سینجول اعتماد کنید (sm128)
احسنت ..
میخوامت (sm19)
بخورش ..
خوشحالی؟
خیلی ././
خوشحالم کیون گلابی ..
(sm134)من آشغال خور نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه ساعت توضیح دادم برا گاوی مثه تو ..
اشترم شارژتو میدم هادی با خودت من حساب میکنم خودمم به درک
فیلم ظبط کردم بازم هیش غلطی نکردی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهبوسفرستادمبخور..
سینجول جان
گلستان ساز زندان را (sm2)
نه نمیخواد بدی باو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لحظه رفتم ندیدم اگه بودم بهت میگفتم که اوکی نزنی خودش میره اگه دست بهش نمیزدی خودش میرفت
خا ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجولو بذارم بلک لیست پستاش برام نامرعی میشه؟(sm2)
(sm2)
(sm2)
وقتی سوییچ کردم رو نت خونه تکون نخورد هرچقدر وایسادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول مارا از این تاریکی خارج کن (sm32)
به والله بلاکت میکنم حالم ازت داره بهم میخوره سق سیاه(sm2)
(sm2)(sm2)
(sm50)
نون و ماست میخوام .. (sm74)
این هات اسپات نصب کردم اولش تا 5 دقیقه خوب بود بعد داغون شد دیگه هیچی رو باز نمیکنه
چون گاوی گفتم خوب نیس ..
تو بیا اینو بخورش کونی(sm2)
:l
حیف فلش ندارم وگرنه ضبط میکردم با همکاری کمپانی sinjul ISP technology با فرمت x265 ریلیز اختصاصی میزدم
خره نبینید میخندم مثه سگ عصبانیم یهو تلافت میدیم اینجا(sm2)