(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
ژوووووووووون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من کار میکنه منم همین نسخشو نصب کردم
من خودم اون موقع هم گفتم خوب نیست ولی بازم گفتم یه امتحان بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث یه فیلترشکن خوب بهم بده امشب تا یکی فوکی بهت بدم آبت بیاد (sm2)(sm2)
(sm2)واقعا یه قسمت استیج این همه داستان داره !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)همی الان اومده حاجی اومدهههههههه ..
دارم قسمت اول استیج رو دانلود میکنم
(sm2)اینکه بازم امتحان کردی طبیعیه چون گاوی ..
خب بزار واسه وعده بعدت (sm2)دیوث بفرستنقل قول:
سینجول یه سوال
',i ko,v ','g ;k shdt,k 3 h,gd fck ..
اگه لینکو میخوای پست بالارو فارسیشو بزن ..
هرکی بره دمه خونه سینجول تا فردا شب جنازشو برام بیاره یه 206 میخرم براش
(sm2)
سینجول اکانت برزرس میتونی برام هک کنی ؟ (sm128)
نه ..
فوکیدمت هی نمی خوام (sm3)(sm2)نقل قول:
جدی شیز خوبیه فارسیش کن میفهمی ..
سوییت هرت ویدیو چی؟نقل قول:
(sm2)اسمای جدید میشنوم ..
هادی سریع این شارژو بزن ببین درسته یا نه
نه شارژ برام نفرست (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا کو .. :l
(sm2) نه اتفاقا سایت با تجربه اییهنقل قول:
نازنکن واسه من ارور میداد سریع تست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هادی بپرس اگه نمیدونس ینی تو بهتری از اون ..
خطر بفرس من برات چک کنم ..
من نمیزنمش خطر دیگه 2 تومن چیه بزار برای خودت حالا شاید دوباره بعدا آپ کردی (sm10)
نگاه این دیوث (sm2)
هادی تو بگیر بده من براتون تست میکنم ..
باشه خب صبر کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه همی لزبینه .. :l
عاااافرین(sm2)نقل قول:
دیوس باشه هرکی همی الان از خودش عکس نگیره نذاره اینجا .. :l
قیافه ها دیدن دارهه .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همونی که فرقشو نمیدونستی یادت میاد ..
سینجول تو خیلی مخی اکانتشو برام هک کن (sm2)
شرمنده(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
زر نزن من سرچ کردم دیدم گف لزبین توش نرفتم که ..
من سره یه داستانی برای کارتم رمز دوم نمیذارم واسه همین مصیبت شد امشب خطه اصلیمم دائمه وگرنه من با این همه ادعا لنگه شارژ که نیستم