تحویل سال 98 پنجشنبه 1 فروردین ساعت 1 و 28 دقیقه و 27 ثانیه بامداد سال خوک (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تحویل سال 98 پنجشنبه 1 فروردین ساعت 1 و 28 دقیقه و 27 ثانیه بامداد سال خوک (sm50)
- (sm50)
(sm50)
یه سال دیگه هم گذشت فقط گذشت...(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار همین دیروز بود آغاز سال یکهزار و سیصد و نود و هفت هههه(sm172)
(sm50)
من خود زندگی هم برام بی اهمیت شده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm88)
ببین تا حرف رفتن تو اومد
توی یه لحظه انگار پیر شدم من
هنوز نرفتی و اینجایی اما
تو درد رفتنت اسیر شدم من
(sm50)
(sm149)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا تاپیک زدی آخه (sm50) سپرده بودم به چندتا که تو این کارند و گفتم واسه خودمه، بعد اومدن میگن به من اینارو واسه خودت میخواستی...! (sm98)
(sm50) تو خوبی، تو ماهی، فدات بشم الهی الهی الهی (sm127)
سلام من نمیدونستم کاش بهم میگفتی تاپیک نمیزدم.حالا چی میشه کلاً پرنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم صبر میکنی، چه میدونستم والا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تاپیک زدی، نتیجه هم گرفتی؟! نه (sm132)
صبر صبر صبر (sm128)
حالا صبر کنم میتونی کاری کنی واسم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یا میشه یا نه ولی من سعی ام رو میکنم.نقل قول:
مثلا اگه من بگم کاری نمیکنم، چیکار میکنی دقیقا الان (sm77)
هیچی بازم ازت تشکر میکنم(sm59)نقل قول:
(sm59)
(sm10) خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه ی خدافظی، به سینه ام، فشردمت (sm88)
(sm66)
قربانت تو خوبی؟(sm134)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm219)نقل قول:
عاقا...
چطور باید تو قسمت VIP عضو شد؟؟ (sm77)
علی بهترین آنتی ویروس در حال حاظر کدومه؟نقل قول:
من یه جا خوندم بیتدفندر خوبه..
به امیر مدیر سایت پیام خصوصی بده خودش توضیح میده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)نقل قول:
پیام دادم، جواب نداد :|نقل قول:
(sm54)
راستش من آنتی ویروس نصب نمی کنم صادق، زیاد اطلاعات ندارم اما دیدم که بچه ها بیشتر از Kaspersky و ESET و Bitdefender استفاده می کنند.نقل قول:
مگه میشه؟ یعنی نمیترسی سیستمت ویروسی شه؟(sm120)نقل قول:
خوب پس همون بیتدفندر مینصبم مرسی(sm134)
غیر از این راهی نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط google [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش داشتم قبل ها با لایسنس دوساله اما دیگه تمدید نکردم و نخریدم... چیزِ اضافی ای هست... سیستم رو درگیر میکنه... از اونطرفم به کلی فایلها ایراد میگیره و حالا بیا و اینارو بهش دو ساعت بفهمون (sm178) همین مایکروسافت خوبه... (sm173)نقل قول:
(sm19)
اینو خوب اومدی(sm2)نقل قول: