الانم زده ولی بتا هست اصلیشم به زودینقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الانم زده ولی بتا هست اصلیشم به زودینقل قول:
نوشته اصلی توسط hasan007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ویروس کش نصب نکنیم ها ماله ویندوز مثل اینکه قوی خودش(sm77)
چه جوری اکتیو کنیم ویندوزو کسی نمیدونه(sm98)
ابتدا CMDرا در حالت ادماین باز کنید . بدین منظور می توانید عبارت CMD را در منوی استارت سرچ کنید و با راست کلیک روی آن و انتخاب Run As Administrator اقدام کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپس کد زیر را در آن وارد کنید و اینتر را بفرشارید
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
کمی صبر کنید تا پنجره ای که بیانگر key is installed می باشد ظاهر شود
حال این کد را وارد کنید
slmgr /skms kms.xspace.in
مجدد بای پیغامی که نمایان میشود صبر کنید
در انتها این کد را نیز وارد کنید
slmgr /ato
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال شما موفق به فعال سازی این بیلد از ویندوز 10 شده اید..
اول از این برنامه استفاده کن اگه جواب نداد از روش بالا استفاده کن :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی جواب نداد الان برای اجرای این تو استارت دیگه سرچ رو برداشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)من هنوز درایوراش برای سیستم نیومده دارم با ویندوز 2009 حال میکنم (sm120) هیچی سون نمیشه هییچچیی
چی نوشتی خودت فهمیدی
ریدم تو سون فقط 8.1نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]