نوید سازمان رو عوض کرد (sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید سازمان رو عوض کرد (sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس ، من فتوسنتز میکنم ، کلا با جایی کار ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری ما دعوت کردیم شما قدم رنجه فرمودید (sm66)نقل قول:
نوید رو باید فرستاد اونجا که اونجاست(sm120)نقل قول:
به نوید بگیم اگه از دستش بر میاد کل مدیریت رو عوض کنه ببینیم چی به چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه اینجا اومدی باس دربیاری... تنها قانونش همینِ (sm120)نقل قول:
علا باید بره پادگان(sm120)نقل قول:
من مرغ طوفانم... زیر بار حرف زور نمیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا که اسم تو باشه من میام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانشگاه داد افاقه نکرد ترم 3 کارت سلف ـمُ سوزوندن (sm2)نقل قول: