اینجا منو راضی نکرد رفتم آسیاتک گرفتم... (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا منو راضی نکرد رفتم آسیاتک گرفتم... (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف من از دانلود این جور فیلمها با این حجم، داستان یا جنبه هنری نیست... هدف صرفا لذت بردن از جلوه های ویژه بصریه و بس... حالا اگه این دوتا فیلم یعنی captian america و amazing 2 این جلوه رو داره بگید برم سراغش و گرنه همون حجم 2-3 گیگ میگریم میره پی کارش (sm120)
برعکس اینجا خطوط ADSL اصلا جواب نمیدن چون خطای سمت گلستان و مخابرات گلستان هم نویز زیاد دارن هم خیلی شلوغن اینجا ADSL گرفتن اشتباه محضهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت 100 دستگاه و نبوت عالی اونجا
یکی از دوستام خونشون اونجاست ADSL پارس آنلاین داره میگه 512 سرعت دانلودم تا 750 میرسه (sm74)
برو سراغش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید عنکبوت اصلا آشـــــــــغاله (sm3) تی اس هم واسه این فیلم کفایت میکنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما کاپیتان ارزش داره 7 8 10 گیگی دانلود کن (sm51)
به نظرم داستانش این سری نسبت یه سریا قبلیش غیر سری اولش که خیلی خوب بود بد نبود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm3)
هم چنان منتظر اکران فیلم کریستوفر نولانم (sm88)
آبان اکران میشه واسه عید احتمالا بیاد (sm88)
اکسپرس کیفیت خوب داره می خواینقل قول:
من سرعتم تا 1.7مگ بر ثانیه هم میرسه بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد (sm25)نقل قول: