مواظب حرف زدنت باش ، حدِ خودت هم بدون ، حرف مفت هم تحویل من نده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مواظب حرف زدنت باش ، حدِ خودت هم بدون ، حرف مفت هم تحویل من نده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو باید از گردن به تنه ی درخت بست تا شاید آروم شه ...
شعور داشته باش توهین هم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ک القاب خودتو نسبت ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اینقدر شعور نداری که تو جایی که جات نیست نیای ، برنامه همینجوری برات پیش میره ..
کی با تو حرف زد نخود آش (sm2)نقل قول:
آره واقعا راست میگی اینجا جای من نیست...اینجا جای امثال خودتهنقل قول:
آفرین ، سلول های خاکستری مغزت داره راه میوفته ، برو عزیزم ، برو یه جایی که به جز خودت هیشکی نباشه ...نقل قول:
حداقل منصور یا حضرت استاد رضا یزدانی ، واسه طرفداراشون ارزش قائل میشن
و مثل اون جلبکی که شما طرفدارش تشریف داری هواداراشون رو به پشم نمیگیرن ...
شادمهر بجای توجه به هواداراش هی میره ساز جدید یاد میگیرهنقل قول:
32
33
34
35
36
و
.
(sm2)