ما عشقِ هم نبودیم...ما اشتباه کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما عشقِ هم نبودیم...ما اشتباه کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه نباشم کی واسه همیشه ترو میپرسته کی واست میمیره کی نمیشه خستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی منو میبینه فک میکنه دیوونمنقل قول:
دیوونه ی تو هستم درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم
میدونم واست یکی شد... بودن و نبودن من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی حالِ من خرابه...نیستی دستام سردِ سردنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمام تو رو با اون دیدو دلم...باور نکرد
میگن عقلمو ازدست دادم همه میگن دلمو خوش نکنم به حرفاتنقل قول:
تنها بودن یِ کابوسِ شومه عزیزمنقل قول:
کارِ دل نباشی تمومه عزیزم
من عاشقتم دلت قرص ، هیچی نگو هیچی نپرسنقل قول:
تازه گرفتم با تو انس ، من عاشقتم دلت قرص
نقل قول:
صد نامه فرستادم و آن شاه سواران. پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد
درهای ﭘﻨﺠﺮه رو ﺗﺎ اﻧﺘﻬﺎ ﺑﺎز می کنم / ﺗـﻮ ﺧﻴﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﭘﺮواز می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قمیشی - پنجره