نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبريكات فراوان (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبريكات فراوان (sm10)
بر طبل شادانه بکوب(sm59)
(sm120) هیچ جا نمیارم (sm120)
(sm120) یعنی اعصابم خورده ها (sm120)
(sm77)
اگه همون سال رفته بودم یونی سال دیگه لیسانسم گرفته بودم اما ترجیح دادم اول برم خدمت بعد دانشگاه (sm50)
کسی نظری نداره؟
بعد از 24 ساعت دارم عمق فاجعه رو میفهمم (sm21)(sm21)
(sm91)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتبارک الله (sm59)
اول گرم بودی حالیت نبود (sm39)(sm59)نقل قول:
اما الان تصمیم درست بگیر... این زمان از زندگی ایندتو انتخاب میکنه
(sm41)چطوری آیکیو80؟نقل قول:
(sm41)منو یادت اومد؟(sm19)
(sm2)شنیدم کنکورو تر زدی!(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-_-Aura [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) خودت...(sm120)
(sm120) احساسی تصمیم گرفتم ریدم تو فرم انتخاب رشته (sm74)
(sm120) 23 تومن آزاد پیاده شدم لاشیا خیلی پول میخورن
(sm2)اوسگلی دیگه(sm25)نقل قول:
(sm70) خودت اسکلی خوب گرون شده خیلی پول میخورن خوب دیگه حالا که دیگه از همین جا در این سایت اعلام میکنم مهندسی نرم افزار روزانه قبول شدم (sm120)(sm120)هنقل قول:
نوشته اصلی توسط Black-_-Aura [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دیگه از دانشگاه زدن مسخره شد دیگه به نظرم و از همین جا بهم تبریک بگید
موفق و سربلند باشید دوستان
سال خوبی رو داشته باشید(sm120)(sm70)
(sm120)الانم یک لپتاپ جدید خریدم اصلا نمیتونم باهاش درست کار کنم و کلا واسه همین کمتر نت میام ولی بازم میام (sm70)(sm70) و این داستان ادامه دارد....
مهران تو هنوز این تاپیکو بالا میاری(sm70)
به به مباركه به سلامتي موفق باشي (sm134)ولي تا قبول شي خفمون كرديا (sm2)