(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
(sm74) ولی مرگ جـــــــــــــان بود که منو نابود کرد...عاخه مثه خنجر از پشت بود ..ته نامردیه حداقل واس ما شهرستانی ها (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) یه وقتاییم به من میگف بیا بریم مسجد دیوار نماز جماعت بخونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(s m27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(s m27)(sm27)
چرا اینجوری میری موشکل داری بگو حلش کنیم !!!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(s m27)(sm27)(sm27)
(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(sm27)(s m27)(sm27)(sm27)(sm27)
اصن آلبوم جدیدش عجب پلی خوری هم داره
ترک # نگاه و ساز رو با صدای بلند گوش کنید
فیلم پ.ورن افغانی
.
.
.
آه آه آری . . . بلی همین است . . .
این همان می باشد ،آه بلی آری آری . . . مرا کرده کن! داخل نما . . .
در من کرده کن . . . بلی بلی کشته کن مرا . . .
آه آه هلاک گشته کردی خودت را . . .
و در آخر . . .
بر فرش نپاشان آن را تازه شوشته کردم ک.ون کشششششش
گوشیم افتاد تو شرتم
همتون کی.ری شدین:|
تو فرودگاه بودم دیدم یه پسر بچه معصوم داره واکس میفروشه
دلم سوخت گفتم برم ازش بخرم
رفتم پیشش گفتم
آقا پسر چنده؟
گفت "٧٠٠،٠٠٠ تومن"
گفتم مگه این واکس ها رو از چی ساختن؟
یه لبخندی زد و گفت :مرده شور اون قیافت ببرن اینا خاویاره واکس نیست!
(sm50)
به خاطر مرگه جان اسنو امشب رفتیم بام سیگار کشیدیم با موسیقی متن سریال (sm74)
RUMORS (sm50)
من امسالم بیدار میمونم (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (5 کاربران و 1 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
روزه گرفتی ؟ قبول باشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm134)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا... چنین خدایی بیشتر لایق اینه که اون من رو بپرسته نه من اون رو (sm98)
(sm2) بعضی خاطره ها رو سیو میکنم واسه روز مبادانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش به خیر، جکای یه پیج رو از جدیدترین تا 2 سال قبل، همینجوری پشت هم گذاشته بودم! (sm2)
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جمله آخرت منظور خاصی نهفته است یا من ذهنم انحراف داره؟! (sm148)(sm2)
(sm36)نقل قول:
باو اینجا هم خب گرمه، گرمای هوا به شدت اهواز نیست ولی چون شرجیه پدر آدم در میاد (sm178)
کلا از رمضون خوشم میاد ممکنه سخت باشه، مخصوصا تشنگی، ولی خوشم میاد ازش، یه جورایی تمرین استقامت و اراده ـست (sm50)
قبول حق...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که ذهنت هم احراف داره هم پُلیپ (sm70) ولی منم منظور خاصی تو جمله آخرم... نه نهفته نیست اسلام دست و بال ما را بسته است (sm2)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره به صابرم گفتم شرجی هم کم لنتی نیست (sm178)نقل قول:
(sm36)
باو اینجا هم خب گرمه، گرمای هوا به شدت اهواز نیست ولی چون شرجیه پدر آدم در میاد (sm178)
کلا از رمضون خوشم میاد ممکنه سخت باشه، مخصوصا تشنگی، ولی خوشم میاد ازش، یه جورایی تمرین استقامت و اراده ـست (sm50)
فقط مثکه مارو کم استقامت ساختن آخرش از چند جهت دریده شده خواهیم بود (sm2) سیگار تا یه ماه ممنوع (sm56)
آخحه من چرا باید الان بیدار باشم .. کی میخواد تا غروب صبر که (sm81)(sm27)
یه قلیون پنج تومن،دوتا چای هزار تومن،یه املت پنج تومن،با پول کرایه کلا سر جمع چند تومن بیشتر در نظر بگیریم با بیست تومن میشه اعلام خلافت کرد
نوجوان که بودم مادرم قصد بازدید سرزده از مراکز حساس نظامیم رو داشت که با مخالفت و مقاومت من روبرو شد (کمد نگهداری فیلم هام)
اگر راست میگی روزهای بکش پایین ببینم(sm70)نقل قول:
اتفاقا حالا که بیدار شدی چند ساعت آخر خوابت میبره دوباره...نقل قول:
حالا اگه یه روز عادی بود این ساعت تشنه نمیشدیما... اینا همه از برکات ماه مبارکِ (sm74)
بیــــــــــــا... (sm70)نقل قول:
من صبح بیدار بشم تا شب دیگه خوابم نمیبره ، تا ساعت 1 ، یعنی 12 هم بخوام بخوابم تا 1 باید فقط بچرخمنقل قول:
من دهنم کف کرده رسما ... آخرش سر همین ماه رمضون معدمو به فنا میدمنقل قول:
شبیه روزه دارها نیست ....(sm70)نقل قول:
امروز فرق میکنه... فشار خونت که بیوفته از حال میری (sm70)نقل قول:
روزهای معمولی شب شام که میخوردی فرداش تا ظهر اصلن میل به غذا نداشتی ، الان چجوریاست که سر صبح معده به صدا در اومده ؟؟؟نقل قول:
من معده ـم به فنا هست... اما از برکات این ماه مبارک هیچیم نمیشه که روزه بگیرم (sm81)نقل قول:
نشد یه دفه این معده واسه ما عذر پزشکی دست و پا کنه ها... (sm27)
لامصی نگیری عذاب وجدان میگیری (sm50)نقل قول:
وقتشه تاپیکُ دست و پا کنیم دیگه (sm120) برو بزن اون تاپیک قشنگَ رو (sm59)نقل قول:
هی من میگم برکات ماه مبارکِ حرف تو کله ـت نمیره که (sm25)نقل قول:
کدوم تاپیک ؟؟؟ بچه ها گناه دارن ... بذار با همون پروفایل کفایت کنمنقل قول: