چی هاست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
چی هاست ؟
راست میگه قالب در عین خوشگلی باید سبک و ساده باشه ، معمولا با رنگ کار میکنند تا قالب سبک باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمتارو نگاه
یعنی فوقش داره ماهی 40 تومن پول هاست میده (sm3)
لیاقت ما همون شادابیان ه جاکشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه گفته در ه فوتبال رو تخته کنیم دوسال زر زده ولی اینکه هاشم بیگ زاده و سید صالحی و اقازمانی یه میلیارد و دو میلیارد بگیرن زوره الان ایکاردی بازیکن اینتر اندازه بازیکنای ما پول نمیگیره (sm120)
در این جا لازم میدونم بگم تبلیغات صفحه اصلی مایده گارو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو موتورولا بازی تو بکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من دل ندارم؟ (sm120)نقل قول:
نه همینجوری گمنام دفاع کردم (sm25)
یه روزی میشه امیر به سلطنت این سایت برسه (sm2)ببین من کی گفتم
جنس بکار رفته در این گوشی صنعت موشک استفاده میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) حالا انگار می خواد باهاش چی کار بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]