خودم بهت یاد دادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم بهت یاد دادم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی شارژو بزن اگه اوکی شد من 2 بدهکار امیر میشم میدم سینجول اندازه 2 تومن *** بده بهش(sm2)(sm2)
من هنو دان نکردما برنامه رو ..
koooooon(sm2)
بیا پشت تالار ..
سینجول چورن 4k میخوای ؟؟
چرا الکی گفتی به خاطر این که من شارژو بزنم ؟ شارژ شد ولی نخواستم ازت بگیرم که (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا فک کنم خیلی زده بود بالا رف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم به همین راضی باش(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جولو من حرف از کیفیت میزنی ..
هاهاهاهاها(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
دمت گرم اگه میدونستم میخوای بگیری اتفاقا بهت نمیدادم(sm2)
شرمنده استاد(sm2)نقل قول:
(sm2)تو دهنت همین 2 تومن بهم دادی خودش میره جای تسویه امیر بعدا باهاش حساب میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب 2 تومن بدهکار اشترم شدم.سینجول.یالا چربش کن(sm2)
این کیه 720 هم آپلود کرده .. :l
(sm77)
اتفاقا از روی 720 معلومه از استریم برداشته.
وای جر خوردم .. :l
خب اینو من همون ساعت 10 میتونستم بدم .. :l
از وقتی سینجول نحس اومد اول سرعتم نصف شد بعدش قطع شد.ترو خدا موقعی که داریم کاری میکنیم اینو بنش کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کسی نمی تونه فایل استیج رو که اون بنده خدا آپلود کرده انتقال بده یک آپلود سنتر دیگه که سرعتش بالاتر باشه ؟
الان فوکی میاد میگه از وب بدد نمیخوره .. :l
خبرت نمیدونستم میخواین پول خرج کینین ..
(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)
خطر یه راه هایی وجود داره من به سیستمت دسترسی پیدا کنم ..
کس نگو دیگه (sm2)
(sm2)
فوکی یه اسکرین شات بده از لینکی که اون بابا گذاش ..
نه جدی میگم میتونم به سیستمت دسترسی پیدا کنم ..
خدایا یا منو بکش از دسته این شَل مغز راحت کن یا اینو بکن ادم شه(sm2)
(sm2)فوک عمت اگه نتونینقل قول:
تو دسترسی پیدا بکن من بی ام ومو میدم بهت
فهمیدیم بی ام و داری (sm120)(sm2)
اسمشو درس بوگو اول بی ام و نیستو بی ام دبلیو هه .. :l
تازه اونیو گفتم که میدونید اگه دوست داری اوناییم که نمیدونید بگم(sm2)
ایول سینجول
خطر آب یخ بیارم ؟ (sm2)
(sm2)