الفبات خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
الفبات خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش (sm10)
ما هم چند ساعتي سرتونو بذاريم زمين كه خراااب بيدار نشيم
همگي شبتون قشنگ ايام به كام (sm10)
ادم واقعا گاهي نميتواند ديگر... (sm27)
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم ...
(sm27)
(sm120)اوه اشترم باز دس بکار شده بنر جدید زده
اسم البوم رو انگلیسی بزن با کلاس تره Boatless Oar
(sm54)قند شکنمون تو فایر فاکس جواب نمیده چرا
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). (Error code: ssl_error_no_cypher_overlap)
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
هم کریو هم تونل
(sm50)
چرا البوم نیکول رو زدی این بی کیفیته
دلوکس ادیشن هنوز نیومده ریدی که
320 فیکه عزیز مننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر قرار بود بزنی خودم بت میدادم دیگه
از ای اس پی نیس چون کریو وصله میشه
نه دانلود نکردم اما میدونم فیکه
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
گرخیدین ؟ (sm120) تو عکس یکم خشن افتادم (sm128) نترسین آدم مهربونی هستم به خدا(sm2)
مازیار زیر اپه ؟ (sm120)
چرا
The Flash
قسمت دوم ..
(sm120) سینا هم ریده
رونالدو ارجینال و زن چهارم (sm120)
مورایس 28 ساله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال کاملا شبیه به Arrow کردن یه تیکه ازش هم تو آررو بود ..
خود الیور هم نشون دادن تو قسمت یک !!!!
الان از یه سایت خارجی چک کردم
مطمئن شدم فیکه 320 کانورت کردن ریدین
فایر بقیه سایتا رو وا میکنه این httpsمث اینکه موشکل پیدا کرده
(sm120) من عاشق ماه هفتم سالم
تاپیک شلوغ که میشه پست میذارم اررور اسکریپت میده هنگ میکنه ..
الان خوبه پیش اومد عکس میدم .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاغا لب دریا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم تنظیمات 40 تا پست با هم تو یه صفحه دیگه انقد زیاده پستا نمیشه کاریش کرد .. (sm120)
سلام.آلبوم مازیار منتشر شد
سلام . به سلامتینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مازیار .. (sm2)
همه منتظر ریدن کوشان باشین .. (sm2)
فوق العاده س ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین شرکت پخش که تو ایران راه افتاد TDH بود .. (sm10)
محسن تنابنده (sm133)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تنابنده در اینستاگرامش با انتشار این عکس نوشت:
حدس بزنید این پیرزن کیه؟! تقدیم به همه شما با عشق، این پیرزن منم با گریم استادانه مجید اسکندری برای سریال ابله به کارگردانی کمال تبریزی، بازیگر باید خیلی تلاش کنه که حق این گریم بی نظیر پامال نشود.
(sm50)تولد یه شاخه نیلوفرِ امروز (sm81)(sm74)
اسکندری عجب گریموریه (sm19)
خانوادگی استادننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرها نخ نما شده،کلیشه ای،همه میدونند من دیوونم
پونزده سال پیشم خطِ قلمِ شاعرا تو همین لغات میچرخید.
اینارو بشنویم میفهمیم پارو چه سطحی داره.
همه تو کار گریمن ؟نقل قول:
عبدالله که 50 ساله داره گریم میکنه ، مجید ، نیما و ...نقل قول:
باعنقل قول:
من عبدالله و میشناختم دقت کردم دیدم این مجید (sm120)
من عاشق ماه هفتم سالم (sm120)