(sm59) والا.
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59) والا.
(sm50)
(sm29) حمیرا - تلفن
(sm50)
(sm50)
(sm50)
تورنت چیه چند گیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگم چه فایلیه موزیکه فیلمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هو 12 گیگ خیلی میشه (sm59) 4 گیگ بود میزدم
با یو تورنت دان کن
(sm132)
هیچ کس تو زندگی، درکم نکرد (sm98)
(sm50)
(sm50)
(sm29)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق کجایی (sm132)
بیا بیا که کارت دارم (sm81)
تلگرامم که نیستی پسر، کم میای... کجا پیدات کنیم آخه (sm128)
کارت چیهنقل قول:
هستم ولی نیستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیست کارت؟(sm128)
اسمشم که میاد عصبیم میکنه(sm178)نقل قول:
(sm120) چند جای آموزش اکولایزر رو گیر کرده بودم (sm59) دیر اومدی رفتم از از افلاطونی پرسیدم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم صادق این پسره، عجب مخیه (sm128) ولی این بسته های آموزشیش چقدر گرونه (sm98)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمساق (sm19)
(sm25)(sm172)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm120)عب نداره اونم یه زمانی شاگردم بوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شغلش نوشته بود جلوه های ویژه و از اینا..(sm59)
حالا هر جاش مشکل داشتی بگو به صورت تجربی یه سری چیزا یاد گرفتم..(sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیگه حرفه ای ادامه داده این کار و حرفه رو (sm51)
جایی کمک خواستم، حتما مزاحمت میشم (sm128)
عکس های جذابمون، اکثرا عکسِ دختره (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm98)
(sm50)
این زندگیمونه...
یه سفره ی خالی کف خونه...
(sm169)
دست غرورم نیست اشکی که میریزه
لعنت به اشکی که بی موقع میریزه
(sm172)
به حجله میبرند تورو با چشم گریون به حجله میبرند تورو با چشم گریون بگو بله بگو بله
نذار از زیر تور کسی اشکاتو ببینه بگو بله که داغ تو روی دلم نشینه
بگو بله که داغ تو روی دلم نشینه بگو بله بگو بله
(sm59)(sm81)(sm59)(sm81)(sm59)
(sm74)
(sm50)
بندر داره بارون میاد (sm118)(sm118)
(sm172) یه وقتایی کوه هم، دلش ابری میشه...
باز شروع شد . خدا خودت بکش (sm25) این حجم بی عقلی چطور جا گرفته (sm2)
- (sm50)
(sm149)
(sm50)