ها!?؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
ها!?؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست ندید ..
شهرزاد 1080 حجم دو گیگ و نیم ..
رمز ..
Lotusefq859mwed6gdrf4
استون من کجاست(sm2)
ننگ به نیرنگ تو عمِریکا (sm81)چنگ تو چی میخواد از خون جوانان ما (sm81)
به هر صورت از این تحریم ها علیه کشورمان می توان دو نتیجه گرفت: اول اینکه ورود تحریم ها به فاز کسب و کارهای مجازی حکایت از آن دارد که جوانان کشور ما به توانایی های قابل توجهی در این زمینه دست یافته اند و همین موضوع آمریکایی ها را به هراس وا داشته (sm120)، به طوری که آن ها حالا تحریم های خود را به کسب و کارهای مجازی نیز گسترش داده اند
ای شیطون پس تو هم دیدی (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار تو اتاقم چاووشی پلی کرده بودم صداش رو هم زیاد کرده بودم
بابام اومد پشت در گفت دیگه کارت به جایی رسیده که موتورت رو میاری تو خونه؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ootOfficial
شب که شد ... (sm50)
سینجول فیلمای آیونت رو تونستی در بیاری؟
راهی نداره؟
ها و مرض با اون کیون گندتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کدوم سایت کانورت میکنی