گوشیتو بنداز تو پاکستان منفجر شه (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشیتو بنداز تو پاکستان منفجر شه (sm30)
به عنوان موشک هوا کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاب گوشی از جنس کولار یا فیبر کربنی که در سازه های جنگی و جت استفاده میشه !(sm120)
این گوشی ها 4G/LTE هستند و نسخه وریزون آمریکا . انلاک فکتوری. اولین گوشی فیت اسکرین دنیا .
آماده آپدیت رسمی به 4.4 یا اندروید کیت کت.(sm120)
یارو لخت میشه تو کنسرت بگه منم اعتراض دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی منم داره اینارونقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای این برند تو ایران جواب نمیده عزیزم کسی خریدارش نیست (sm2)
تو هم بشین رادیو طراحی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
age یادت نره(sm2)(sm2)
در اینجاست که هک مرکز دانلود به درد می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی ؟؟ اینجوری بیایم؟؟؟نقل قول:
من کلا میام صفحه اصلی!!
بابا آدمو در جریان بذارید
آهنگ ... انقد تورو دوس دارم که هیچ کسی کسیو اینجوری دوس نداره
یه یاوریی خونده کامل
امین رستمی ام یه تیکه شو توو ریمیکس کاراش دارم
کاملشو که امین رستمی خونده کسی نداره ؟
من که دارم کدامو می نویسم خدار شکر خداقل به دردم می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه اون age مسخره بود من نمی دونم