(sm2) احسان باید خواهش بکنه بعد از لایکا تا قبول کنم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) احسان باید خواهش بکنه بعد از لایکا تا قبول کنم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز از بس مترو شلوغ بود؛
یه سری از خانوما اومده بودن واگن آقایون!
بعد یهو توی اون هیر و ویر یه دختره داد زد:
هـــــــــــــــوی... چه خبرته مرتیکه؟!دستتو تا آرنج کردی تو کـــ.ونم!
مرده هم برگشت گفت:
بروووو خانوووم! تو اگه اینکاره نبودی که تا آرنج نمی رفت ..!
20 فوریه میشه 27 بهمن ترم جدیدم شرو میشه من نمیام خودت راهنمایی شون کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر مسخره شده ، هر کی نقل قول میگره یه پیغام میده یکی نقل قول گرفته ، اصن قابلیت خوبی نیسنقل قول:
احسان حتی اگه شده بیــــــــــــــب انجام بده ارزش داره ها (sm2) شاید شانس تو زد یکی میخواست یقه اسکی بگیره یقه ـش بسته بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می نویسیم "عیسی" و میخوانیم "عیسا"
می نویسیم "موسی" و میخوانیم "موسا"
پس؛
"تولید ملی و ثروت ملی" یعنی:
"تولید ملا و ثروت ملا"
اوووف چه فازِ سنگینیه ، هخمه چی سفید سیاه چیزی رنگی نی (sm50)
وات د فــــــــــــــــــــــاک اینو 2سال پیشم گذاشته بود فقط بگم دهنمون صافِ (sm74)نقل قول:
یقه اسکی نرم که دلتو خوش نکن احسان ، نوید داره وعدهِ بعید میده (sm70)نقل قول:
نقل قول:
جالب بود . همگی بگن ایشالا
سوال دارم!!!!!
دخترا شما هم خواب ميبينيد يكي داره ميكنتتون؟؟؟
آخه ما شبا خواب مييبينم يكيو داريم ميكنيم