امروز روز عن قلاب(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز روز عن قلاب(sm3)
(sm50)
(sm178) وای که آمالِ من گشته، پایمال تو ...
هی داد و هی بیداد..
(sm196)
(sm1)
طرف چند ساعت رفت 500 تومن گرفت(sm170)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش صادق، چطوره؟ (sm59) هنوز کامل نیست... ساده است.... (sm2)
حسین
داخل تاپیک مربوطه، اعلام کن که تست شد و کار میکنه...
اعلام کردم پیاممو پاک کردن دوباره اعلام کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام، نه خیلی خوبه قشنگه آفرین(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا یه شب حالِ منو نمی بینی ... (sm50)(sm172)
(sm50) کنار پنجره هر روز میشینم تا تو برگردی...
من اون شبِ سیاهِ بی ستونم ... (sm172)(sm27)
خود شکنانهترین عملِ انسان تاکنون این بوده است که بستاید و بپرستد و بداند چگونه از خویشتن پنهان کند که اوست که آفرید آنچه را ستود...
#فردريش_نیچه
تنها قاعدهی مطمئن این است که نه با هرکس، بلکه فقط با کسانی بحث کنیدکه آنها را میشناسید؛
و میدانید آنقدر عقل و هوش و عزت نفس دارند که حرفهای بیمعنی نمیزنند؛
و آنقدر منصف هستند که اگر حق با خصم باشد، اشتباه خود را قبول میکنند.
#آرتور_شوپنهاور
در میان اقلیت قرار داشتن، حتی اقلیت تک نفری، نشان جهل و جنون نیست، حقیقت در یک سو قرار دارد و کذب در سویی دیگر، اگر تو به تنهایی جانب حق را بگیری، و در سوی دیگر، در برابر تو همه دنیا قرار داشته باشد، تو دیوانه نیستی ...
#جورج_اورول
گرفتاری این دنیا در این است
که انسان نادان
از کار خود مطمئن است
اما
انسان دانا در شک و تردید است
#برتراند_راسل
همه فکر میکنن هیولا مال افسانههاست
نه دوست عزیز ...
هیولا خود تویی که از قوانین پوسیده هزاران سال پیش پیروی میکنی .
#جرج_کارلین
آرى، ملتى كه فاقد آزادی بیان،شعور
وفهم سياسى است،
يك ملت عقب افتاده وقرون وسطايى
است
همچون كودك نابالغ
و كند ذهنى كه درخانواده
خرافى وكهنه انديش پرورش يابد.
#ويكتور_هوگو
به خاطر همین ترسِ بی معنی است که ما داریم هلاک می شویم.
و حاکمان از ترس ما سوءاستفاده می کنند.
آنها خوب می دانند که مردم تا وقتی بترسند مثل درخت غان در مرداب خواهند پوسید!
#ماکسیم_گورکی
(sm172)
بچه ها سلام نرم افزاری را که باهاش فیلم های قدیمی را کیفیتشون را میبردن بالا اسمش چی بود؟
(sm50)
تا ته خط یادمه قول دادم باشم
مگه حوا بودی که من آدم باشم
آدم های موفق،
همیشه به دنبال فرصت هایی
برای کمک به دیگران هستند
افراد ناموفق همیشه می پرسند :
این کار،
چه سودی برای من دارد؟
برایان_تریسی
اگر با خونسردی گناهان کوچک را مرتکب شدیم،
روزی میرسد که بدترین گناهان را هم بدون خجالت و پشیمانی مرتکب میشويم...
آرتور شوپنهاور
ما در انتظار مرگ روزها را به شب می آوریم و توی این کثافت غوطه وریم، بی آنکه امیدی به روزهای بهتر در آینده داشته باشیم و یا اعتقادی به زندگی بعد از مرگ.
صادق هدایت
بیشتر حکومتها در دو مقطع از زمان بهخشونت متوسل میشوند ،
اول زمانی که در حال قدرت گرفتن هستند
و دوم زمانی که در حال سقوط باشند ...!!
ابن_خلدون
همانقدر که علم از دانش تغذیه میکند، ادیان از نادانی قوت میگیرند...
ریچارد_داوکینز
حیف از کسی که جای زندگی لا به لای خاطره گیر افتاد
حیف که نفهمیدیم پیر شدیم حیف که دو زاریمون دیر افتاد
فردا 24 بهمن تولد صادق(sm120)
تولدم مبارک(sm120)
(sm127) تبریک میگم داداش...نقل قول:
زنده باشی سالیان سال....
5 روز بعد از منِ (sm128)
(sm50) تو که معنای عشقی، به من معنا بده ای یار
فداتم(sm127)نقل قول:
سلامت باشی داداش، چرا نگفتی تولدته.. تولدت مبارکا باشه ان شالله همیشه تن سالم و دلی شاد داشته باشی.(sm134)(sm19)
عزیزی صادق جان (sm19) مرسی...نقل قول:
مسئله اصلی آن چیزی نیست که آدم به آن ایمان دارد، بلکه آن چیزی است که می داند. مردم خیلی زیاد ایمان دارند و خیلی کم می دانند!
بنابراین باید همه چیز را آزمود با دست ها سنجید و سخن از چیزهایی گفت که با چشمان خود دیده ایم .
برتولت_برشت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی؟(sm134)
هادی اینو دیدی؟(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]