ریدی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی تو جنسش از این توپ پلاستیکیاس(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ریدی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی تو جنسش از این توپ پلاستیکیاس(sm120)
من دارم ولی نمیدونم چطوری آپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم میخواد یاس پخش کنه تی وی
تیکه اول آهنگ شو گذاشت (sm98)
گوشی من جنسیه که بخوره زمین اخ نمیگه ولی با کارد راحت تیکه تیکه میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی لیگمون رو با لیگای عربی مقایسه میکنی حرفی نمیمونه (sm120)واقعا الان هم سطح عربا هستیم از هر لحاظ چه تماشاگر چه کیفیت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 سال پیش واسه بازی های تخمی پرسپولیس و استقلال تو وسط هفته سر ظهر آزادی پر میشد تازه بازی هاشون هم خیلی قشنگ تر بود (sm120)
الان لیگ ژاپن اکثر بازی هاش ورزشگاهاشون پره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تماشاگر های تراکتور خ..فن تر میخوای؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونام دیگه نمیان
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) تو هم برو در اعتراض به سعید لخت شونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اطلاعات نداشتم!! چرا میخندی؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]