مهم اینه که چیزمون اندازه چیز اسب شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهم اینه که چیزمون اندازه چیز اسب شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بگذره (sm174)نقل قول:
راستی واسه اسب از خر با کلاس تره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفو زدی قرار بود برم اسب سواری 5 شنبه دیگه جرات نمیکنم برم (sm2)
(sm4)(sm47)(sm199)(sm154)(sm184)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که هنوز به اون مرحله نرسیده ، بذار بزرگتر بشه بهت میگم ... وقتی از سر و کولت بالا رفت بهت میگم ... وقتی اومد گوشتو گاز گرفت سلامت میکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه تجربیات شخصیه ... ایمنی خودتو تامین کن از الان
پارسال پا داده بود به همت پدر بزرگ و پدر و وام یه پرشیا گرفته بودم ... 10 تومنش وام بود باید 6 ماهه میدادم ، ماهی 1.700 تقریبا میشد ... هیچی دیگه سرم شلوغ بود ، نرسیدم ... مجبور شدم بفروشمش ... یه 2 ناه صبر کرده بودم کلی سود میکردم ... 30 تومن یهو شده بود حدود 40 تومن ....
برو ببین اونایی که طرفدارشن چی هستن ، مگه کسی جرات داره بگه بالا چشش ابرو هستش ، امان از کساییکه طرفدار همچین موجودین(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عزیزم اونجا هم بهت خوش بگذره (sm2)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
ای تف به هرچی وام و بانکداری عسلامیِ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله بهترشو میگیری (sm127)
بسی رنج دیدی در این شیش هفت سال خواهر زاده داشتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی بشه همین شیطونیاشو یادت بیاد ، یه لبخند رو لبت بیاد بگی هعععععی چقدر زود گذشتا ، انگار همین دیروز بوووود ... (sm50)
اینا همش خاطرست ... (sm50)
باااو 1700 سنگینه واسه اقصات ماشین ، ولی حیف اگه یکم صبر میکردی خوب سودی میکردی ، امان از نداشتن شانس (sm50)
دل شبیه قایقی کوچک به دنبال تو بود
از همان اول دل بی طاقتم مال تو بود
ترس از امواج دریا در دل من جا نداشت
ساحل آرامشم باریکه ی شال تو بود
ای بهار سبز! دنیایی دعاگوی تو شد
راز حوّل حالنا در أحسن الحال تو بود
هفت قرنِ پیش در شیراز و در "طرف چمن"
خواجه ی شیراز حتی تشنه ی فال تو بود
جمعه ها و ماه ها و سال ها مجنون شدند
این حکایت در غیاب چندصد سال تو بود
من به بغض خود سفارش کرده بودم نشکند
سینه ام آتش فشان نیمه فعال تو بود