سرعت پایینه لود نمیشه بابا میخوایم ببینیم خودمون ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعت پایینه لود نمیشه بابا میخوایم ببینیم خودمون ..
خب هیچی دیگه.چرا تو نخ دانلودی.یوتلستو راه بنداز
بریم بخوابیم !?؟!
دیش تنظیم کردن بلد نیستم وگرنه الان وصلش می کردم باید زنگ بزنم نصاب
اشترم بجای اینکه اینقدر گیر بدی به این کار بیا برم تو کاره لینکی که رضا داد من 720 شو دیدم واقعا کیفیتش خوب بود
بزن بیاد ضرر نمیکنی
سینجول این ممه رو ببین و برو بمیر(sm2)
لینک رضا من و تو آنلاینه الان که استیج نیشون نمیده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر چرا نمیگیری یه دقه کانورت کنی ..
ای جان ای جان(sm2)
(sm74)
بابا طبق همون آموزش بزن دیگه ..
من میتونستم تا 900 مگ بیارم پایین اشترم گفت نه خره میکونمت خفه شو(sm2)
خطر میخوای بزنی فقط طبق سینجول پیش نرو (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رمورد نیمیشه که تو کش مرورگز ذخیره میشه ..
VideoCacheView
این برنامه رو داشته باشین ..
ویدئو که پخش میشه اینجا کش میشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون 900 که میگم با اینکه 720 بود ولی باقلوا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راه دیگه اینجا هم هه ..
C:\Users\anzalweb\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Media Cache
والا عینه این سینجول بیکار نیستم 24 ساعت پا سیستمه صبح باید برم شرکت لبتابمم که ماله کارمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب همونم بزن 3 تا پارتش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون اول بهت گفتم اون 2 گیگ رو هم پارت بندی کن .. بعد جدا آپ کنی (sm2)
هی وای (sm172)
(sm74) ولش کن اگه نمیتونی بیخیال (sm50)
الان کانورت اون خودش 1ساعت 2 ساعت طول میکشه بعد بخوام اپ کنم باید بلندشم برم خره امشبو بیخیال شید
سره یه اپلود مسخره عام و خاص شدیم(sm2)
نقل قول:
سرعت که خوبه بابا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فهمیدی شی گفتی ..
خطر و سینجول 2 رقیب سر سخت و ضد هم (sm2)
مولایی همه مطالب رو میچسبونه به حوزه علمیه(sm120)
این میگفت مهندس ولوو هست تو قسمت نرم افزار و گیربکس و اینا
(sm2)
این 2 تا رو بیبین تا متوجه بشین منظورم شیه ..
(sm2)
مگه واسه بقیه کار میکنم.واسه خوده بدبختم کار میکنم کلی کار عقب افتاده دارم حالا میخوای بیشتر توضیح بدمنقل قول:
بقیه و خودم منظورم رییس بود
عجب گاوی میگم سایفون 3 مگ بیشتر نی باز میچسه جا دیگه ..
من گفتم لینک دانلود بده دانلود کنم نصب کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم نوشته رو برگردون به فارسی ..
هرکی از الان حرف بزنه خره ..