باخودم دست به یقه میشمو فوش میدم.من چن سال دیگه از خودم بریدم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
باخودم دست به یقه میشمو فوش میدم.من چن سال دیگه از خودم بریدم(sm50)
امیر عظیمی - مترسک ...(sm50)
شعرای امید صباغ نو رو میپسندم (sm128)
(sm2) مطمئنی؟! واسه تو هم همینه کاورش؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه میخواستم بگردم دنبال ورژن اصلیش (sm2)
ازش فقط همینا رو دارم:
Sob Zohr Shab
Bonbast
3FT
Haghighat
(Delkhoshi (New Version
Ejbar
"من" رو میدی 320؟! (sm10)(sm120)
میخواستم بمان رفتم
میخواستم بروم ماندم
نه رفتن مهم بود و نه ماندن
مهم من بودم که نبودم ... (sm50)
روضه خوان خواست که از غصه ی ما یاد کندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه ها پــاره شد و مرثیه ها ریخت بــه هم... (sm50)
این بیتش تو آهنگِ "شهر" حذف شده ها...
روزی دو پاکت سیگار ، لعنت به این خودآزار ، ک...ر پشت ک...ر آوار میشه رو سرم ، هر روز تخیلی تر از روز قبل ، هر روز غمگین هر رور سرد ، حیف ... حیف ... حیف
بلند بگو شیر تو این زندگی (sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگم همین ی نسخش هست(sm2)همون نیو ورژن اول و اخرشه.. یا لااقل من نتونستم چیزی ازش پیدا کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]