نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm120)
من عذر میخوام ببخشید ! امکانات نبود من اینجوری شدم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
من اصلا یادم نی صفحه اصلی چجوری هست (sm120)-
از همون اولی که فروم راه افتاد صفحه فروم رو بوکمارکیدم(sm120)
سینا کجاست (sm120)
شورتش رو هم در میاور تاثیر گذار تر بود(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگی که توش پرسپولیس با 9 گل 27 امتیاز بگیره ارزش دیدن داره (sm120)
یا مثلا دو سال پیش که استقلال قهرمان شد انصافا یه بازی قشنگ کردن ؟(sm120)
میگن بنگاه دارا مایه دارن(sm120)
تو اگه لا پات داری بیا مدل موتورلاتو بگو (sm2)
یه بار بشین تعداد پاس های پشت سر هم که درست باشه رو تو یه بازی بشمار!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به 3 یا 4 نمیرسه یا توپ لو میره!! یا میزنن زیرش شانسی میرسه به یار خودی
الان ربطش چی بود این (sm2)نقل قول:
لیگ نروژ یا لهستان نمیدونم ولی فک کنم نروژنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین چمناشون رو اگه ببنی حالت به هم میخوره شاید به خاطر بارش بارون زیاد هم همش بازیاشون تو آب و گِل ه
فوتبالشون که سطحش از ما بالاتر نیست وضعیت اینترنت و ماهواره و ... این داستاناشون هم بهتر از ماست حداقل ولی ورزشگاهاشون با اینکه اکثرا 15تا 20 هزار تاست همشون پر میشه .ما فقط یه پرسپولیس استقلال اونم جمعه ها 20 هزار تا میان .
ربطی به این چیزا نداره. ریدیم آبم قحطه .ما از صبح سگ دو میزنیم آخر ماه بدهکاریم اونوقت 4 تا اسکول اینجوری پول میگیرن .