غیر از خودم .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
غیر از خودم .. :l
سینجول.چرا نمیری بخوابی؟(sm2)
خب این اولیش ..
الان گاوه میاد ..
منو که میبینی عینه اسکلا موندم چون زیاد حرص خوردم خوابم نمیبره بیدار میمونم یه ساعت دیگه برم کله رو بخورم جای بقیه دوستان خالی بلکه این نحسیت بره(sm2)
باو ولم کن داری کرم میریزی اذیت کنی من اون موقع ضعف داشتم الانم سرم گرفته دردنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی تو خیلی خیلی بی شعوری که با این سروکله میزنی(sm2)
اگر بتونی آی دی ام را با مرورگر Web Freer مچ کنی 99 درصد فعالیت های جبهه ی النصرت، بسیج مستضعفان و حوزه ی علمیه طلاب را فلج کردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Web Freer خیلی عالیه خواستی هات اسپات رو نصب کن ولی خود مراجع هم از Web Freer استفاده میکنن
خطر لاشی من دیرو اینجا گفتم کله موخوم .. (sm74)
خب چیکارت کنم با هواپیما بیا ببرمت کله بهت بدم(sm2)
اینو باید کرد .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی تو خواستی آپلود کنی و کردی حالا نشد فدا سرت دستت درد نکنه (sm174)
بیگی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بچه کـــــــــــــــون خوشگله امیرحسین عکدمی هم که ترک مجاز داده بیرون
(sm59)نتیجه امشب :
خطر یه پزی داد و رفت
(sm2)
نه بابا خواهش میکنم نشد که اخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
کدوم پز اخه مرتیکه گربه کش حرف درنیار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هنو نزدیک شب های رویایی سابق تاپیک نشدیم ولی خوب بود ..
امشب اندازه 1 سال حرص خوردم از دسته این سینجول معلول مغزی
دلم میخوام لاگ اوت بکنم برای همیشه(sm2)
یکی از بهترین شب ها شبهای بود که با الی بحث کنسرت موزن شرو شده بود که شه کنیم ..
بعد دیگه شرو شد همیجو برو جولو .. :l
سینجول میتونم یه سوالی بکنم
نه ..
چندسالته
(sm2)
نزدیک 25 ..
(sm70)با اون کیفیت که تو میبینی فک کنم دختراش میان از TV بیرون یه دس بت میدن دوباره میرن تو TVنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقطع تحصیلیت چیه چی خونی
خوندی
باو آخه مگه من تروریست م بخوام برم تو این حوزه موزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط تنها چیزی که از ***** شکن خوب میخوام اینه برم تو یوتیوب دانلود کنم (sm2)
از همسایه های قدیمی محسن :
اون موقع ها در تهران«خیابون سرباز» هنوز شهرداری خرابش نکرده بود نصفشو ،
میومد خونه دوستش تو زیر زمین، آهنگ درست میکردن، خیلی وضع مالیش جالب نبود،طفلک یادمه پیاده بود موتورم نداشت،
یه همسایه بود خانم ....وی بهشون گیر میداد
چرا سر صدا میکنید
معروف نبود اون موقع ها،
دوستش آهنگ و وسایل داشت، میومد خونه اون ی مدت حتی اونجا زندگی کرد ،
یادمه همسایه ها میگفتن میخواد خواننده بشه ،
قدش بلنده خیلی سبزس لهجه داشت اون موقعه ها ((:
نقل قول:
ارشدنرمافزار..
خره خب این کجاش پزه.من به تصویر خیلی اهمیت میدم و همیشه میخوام بهترینی که تو دسترس هستو ببینم.اهله پزم نیستم وگرنه یه کرود 4کی گرفتم کسی تا خونمون نیاد نمیفهمه اصلا اهله اینکارا نیستم بخوام واسه کسی تعریف کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نیم سات دیگه صب کنم چون لینک مهمی باس دا کنم برم دیگه نمیتونم ..
خب میرسیم سره سوال اصلی
مارو سره کار گذاشتی یا واقعا مغزت ایراد داره؟(sm2)
ای خدا پدسگ شاتل زودتر این جشنواره تمام شه (sm3)
لاشی سگ یه ویدئو نتونستی بدی چقد پر رویی ..
اخه عنتر میگم خوده اشترم این حجیمه رو خواست باز زر میزنه
با هم دوست باشین .. (sm2)