الان دیگه عصر ارتباطاته فرق نمیکنه کدوم کشور باشی چه برسه به شهر(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دیگه عصر ارتباطاته فرق نمیکنه کدوم کشور باشی چه برسه به شهر(sm30)
نقلی جون من کلا گفتم بچه اونجام الان گرفتی چی شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
موفق باشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 ماهه دان کردم ولی هنوز ندیدم چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به سلیقت داره.از نظر من عالی بود رمزالود از اونا که باید چند بار ببینی نقداشو بخونی تا بیشتر بفهمیش..ادمم داریم نپسندیده همین الی خودمون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول گفتم دوزاریت کجه!!!ولی حالا میبینم اصلا دوزاری نداری(sm2)....برو خوش باش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
- (sm77)
باش توکه عقل کلی قشنگ میگرفتی من چی میگم ...
نقل میگیری میگی قزوینی دیگه این سوالی میشه به من باید میگفتی قزوینیه دیگه .....
در ضمن نقل دومم که گفتی جواد رضویان من بهت چی گفتم >> گفتم خب بابا ولی نگفتم آخه من کرمانشاه م ...اونو در کل گفتم بچه کرمانشاه م که آمار بیاد دستت
شیر فهم شدی ؟؟؟؟ (sm2)(sm30)(sm120)
حالم خیلی گرفته از این دنیا و آدماش(sm81)(sm74)(sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم از تو بدترم
این حرفو کسایی میزنن که فک میکنن فهمیدن چی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یبار دیگه ببین واقعا فیلمش پیچیده بود یا فقط لقمه رو پیچوند
فیلم پیچیده به این میگن memento
هادی هیچ کاریش هم نمیشه کرد می خوای از کنارش رد بشی ولی نمیشه...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا قضیرو پیچوند روان ادما پیچیدس خب کاملا فیلم روانشناسیه بحث رویا و عقده و روان ادم پیچیدس دیگه چجوری لقمه بهت بده وقتی پایه پیچیدسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره یه جورایی هم تنهایی ...نامردی ...این که هیچ هیجانی تو زندگی نیست از همه بدترم روزای تکراری (sm50)
ای جانم (sm1)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمام عجب حوصله ای دارین نگاه فیلم خارجی میکنینا (sm2)نقل قول:
من از نامردی خیلی ضربه خوردم(sm88)نقل قول:
یا ایننقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین بعضی فیلما الکی تو یه ژانری اسم در میکنن اخه کجای اون فیلم موضوع مهمی داشت مثلا ترسناک ارزش اره بیشتره یا حلقه ؟ از هر کی بپرسی اسکل میگه اره
این فیلم جاده نمونه بارز یک فیلم معمولیه که بزور میخواستن معماییش کنن
از اینجور فیلمها خوشم میاد من عاشق فیلمم یه ارشیو 4000 تایی دارمنقل قول:
الی که فیلم محبوبش اسپایدرمن هست ازش دیگه چه انتظاری داری(sm2)
خب الی جان ژانرو اشتباه میگیری دیگه فیلم اصن ژانرش معمایی نیست روانشناسیه..قبول دارم بعضی صحنه هاش غلو شده بود ولی در این که شاهکار بود شکی نیست..تو ببین یه متن یه خطیو چجوری بهش پرداخت..سناریو یعنی این واقعا..اوناییم که گفتی میبینمنقل قول:
معمایی و راز الود میخواید سریال لاست رو ببنید سه بار دیدم هنو ۱۰۰ درصد نفمیدم (sm1)
(sm2)ژانر روانشناسی !
واقعا تو فیلمهای نولان این به نظر من از همه بهترهنقل قول:
من چند بار دیدمش چند بار بعضی صحنه هاش رو تکرار کردم واقعا عالیه(sm50)
این مهدی ترکه دو تا فیلم بش گفتم نمیدونم کدوم گوری رفت
نقل قول:
(sm30)(sm30)
(sm77)(sm77)(sm54)نقل قول:
کیفیت 192 نداریم همینی که ممر زده خودم بش دادم کیفیتش عالیهنقل قول:
درام بیشتر نزدیکه بهشا (sm120)
الی واسه چیش غش کردی صداش یا...(sm59)نقل قول:
لینک داری بده دان کنم
بله ژانر روانشناسی..تو نگو روانشناسی بگو سبک لینچی...والانقل قول:
جانم سجاد جون..تو اگه دیدی فیلمو وارد بحث شو خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا رو لانا سیخ نکنید غیرتی میشما (sm2)
سانسا هم واس منه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dlera
نه والا ولی تاحالا ژانر روانشناسی هنو اختراع نشده مکاتبه میکنیم به ژانرا اضاف کنند (sm120)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
خب ژانر نه سبک.بشین فیلمو ببین بعد بیا حرف بزن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدیدا خیلی شاخ شدی ها پفیوز توهین کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]