(sm2)صفه میثم دهقان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)صفه میثم دهقان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز 10 نصب کن درس میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) بیش از یک میلیون لایک خورد
(sm120)میخوان البوم محسنو نقد کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میزی برای کارکاری برای تختتختی برای خوابخوابی برای جانجانی برای مرگمرگی برای یادیادی برای سنگ...این بود زندگی
هشت پیک تبلیغای تخمیشو برداشته مث اینکه
الی ساعتشو دونستی بگو تا حالا ندیدم برنامشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هفته ای میشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هست
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مازیار نیومده تو موزیک ما رفته خبر پنجم (sm120)
من همسن و سال پسر تو هستم ،تو همسن و سال پدر من هستي.پسر تو درس مي خواند و کار نمي کند،من کار مي کنم و درس نمي خوانم.پدر من نه کار دارد ، نه خانه،تو هم کاري داري هم خانه ، هم کارخانه ؛من در کارخانه ي تو کار مي کنم.و در اينجا همه چيز عادلانه تقسيم شده است:سود آن براي تو ، دود آن براي من.من کار مي کنم ، تو احتکار مي کني.من بار مي کنم ،تو انبار مي کني.من رنج مي برم،تو گنج ميبري.من در کارخانه ي تو کار ميکنم.و در اينجا هيچ فرقي بين من و تو نيست:وقتي که من کار مي کنم، تو خسته مي شوي،وقتي که من خسته مي شوم ، تو براي استراحت به شمال مي روي،وقتي که من بيمار مي شوم ،تو براي معالجه به خارج مي روي.من در کارخانه ي تو کار مي کنم.و در اينجا همه کارها به نوبت است:يک روز من کار مي کنم، تو کار نمي کني،روز ديگر تو کار نمي کني ، من کار مي کنم.من در کارخانه ي تو کار مي کنمکارخانه ي تو بزرگ است.اما کارخانه ي تو هر قدر هم بزرگ باشد،از کارخانه ي خدا که بزرگتر نيست.کارخانه ي خدا از کارخانه ي تو و از همه ي کارخانه ها بزرگتر است.و در کارخانه ي خدا همه ي کارها به نوبت است،در کارخانه ي خدا همه چيز عادلانه تقسيم مي شود.در کارخانه ي خدا ، همه کار مي کنند.در کارخانه ي خدا ، حتي خدا هم کار مي کند.زنده یاد قیصر امین پور
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون گوش ندی سبک تری !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هفته هم طبق معمول همیشه میریم سراغ خبرهایی از دنیای موسیقی ایران و جهان و نگاهی میکنیم به آلبوم پاروی بیقایق که به تازگی از محسن چاوشی منتشر شده. همینطور دوستداران آهنگ هپی از فارل ویلیامز هم میتونن توی برنامهی این هفته با اون و کارهاش بیشتر آشنا بشن.
نظرات و پيشنهادات خود را مثل هميشه با ايميل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با ما در ميان بگذاريد.
(sm27)
میدونم افتضاحه ولی یه بار گوش دادن بد نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)صفه کریس رونالدو 100 میلیونی شد
(sm3)نقل قول:
امیر پخ کردم
(sm39)(sm39)نقل قول:
شک نکن رفیقای ممد و میلاد رفتن لایک کردن با چند هزار یوزر(sm2)نقل قول:
من یو باز بهتر بود از وقتی اومد رئال (sm3)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
فقط ایرلند جنوبی
(sm127)
تنها طرفدار آرین = تنها کسی که از آلبوم مازیار خوشش اومده (sm50)
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)
(sm2)
هر وقت یه خواننده تونست نصف آلبوم سلطان فروش کنه اون وقت باید براش تاپیک زد
نقل قول:
حالا چرا؟ (sm77)
(sm120)نقل قول:
(sm120)
(sm3)عزا گرفتنا شروع شد تی وی دیگه ول نمیکنه محسن دقیقه نود البوم داد
(sm81)نقل قول:
نقل قول:
امير ياد شب قبل اومدن آلبوم محسن افتادم و سوالاي كاربرا : زير آپ يعني چي ؟(sm2)
حالا منم خيلي سعي كردم مطلبو بگيرم البته فهميدم ولي نه با اصطلاحاتي كه تو گفتي (sm30)(sm30)(sm30)
چون خیلیا دارن از این برنامه ها نون میخورن نمیشه که بازارشون کساد شه (sm25)نقل قول: