خاطرات شمال مهال یادم برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاطرات شمال مهال یادم برهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بمیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تاپیکی زده اونور رسول اون گلنار منو بیار (sm51)
ممد یاد بگیر این عکسای مسخره چیه میزاری برو از بچه های مردم یاد بگیر که چه چیزای آموزنده ای میزارن
قربونت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 تا دیگه از قرصا مونده که تا 20 روز دیگه باید ادامه بدم هر چند حس میکنم با توجه به این بند، حالا حالا ها به وضعیت عادی بر نمی گردم:نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگرچه درمان قطعی برای آیبیاس وجود ندارد، میتوان از برخی درمانها برای تسکین علائم بهره گرفت، از جمله تنظیم وضعیت غذایی بیمار، برخی داروها و مداخلات روانپزشکی.
البته نسبت به روزای اول، کمی حالم بهتره (sm132) یخورده هم حس میکنم الکی خوشم (sm2) فک کنم تاثیر همین قرص ـس (sm120)
(sm127)(sm127)(sm19) عشق ـی (sm19)(sm127)(sm127)
تخصص خویش اندازی دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شبی هوس پفک کردم،فکر کنم باردار شدم.فقط اگه سر زا رفتم بدونید بابای بچم همراه اوله،با smsهای وقت و بی وقتش حاملم کرده
😎
من یه شورت حسین دارم فقط که اونم حاضره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]