نه مشکل تویی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نه مشکل تویی ..
من خودم از یوتیوب این جوری دانلود میکنم این ویدیو را دانلود کن متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفففف ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چی ؟ منم اینو خواستما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم گاوی ..
(sm2)دروغگو خرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرت یعنی عین بز .. تو این مدت نتونستی یه 2 ترا بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجا این حرفا اواتارتو عوض کن ادم شق که نمیکنه هیچ،بلکه برعکس میره داخل(sm2)نقل قول:
یوتیوب هرکی خواس دان کنه بیاد براش کلاس بذارم ..
شما به یک هارد 8 ترا احتیاج دارید
(sm120)باو شوخی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب از اون شبهای باحال تاپیک بود
(sm2)حتما می خوای پول هم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی مگه شق کردنه (sm2)این عکس جان تو پر از خاطره ست برام (sm50)نقل قول:
چطو تحمل میکنی :|نقل قول:
نقل قول:
نه تو رو که همیجو میفوکم نیاز نیس ..
اقا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل ندارم شکست میخورم ..
با این سینجول حرف نزنید کسخلیش بهتون سرایت میکنه من الان احساس میکنم دارم کسخل میشم(sm2)
(sm2)
(sm2)اون دوران نطفه هم نبودی تونقل قول:
فوکی رو فراری دادین .. :l
سینجول
یه یخدون ماهی برام بفرست(sm2)
ها !?؟!
سینجول تو هاردت از این عکس های کمیاب هم داری کاور اصلی این بازی این بود نامردا عوضش کردن عکس رونالدو گذاشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من در اصل خواستم یوتیوب رو مثال بزنم برات وگرنه زیاد تو خود یوتیوب نمیرم یه سایت های فرهنگی دیگه هم هست (sm51) که خیلی هم معروفه (sm2)
ازین بیشتر نمیتونم توضیح بدم .. سینجول و علی در جریانه (sm2)
ماهی
این چس فنای شادمهر چرا میان تو تاپیک احمدوند حرف میزنن من نمیدونم کجاشون میخاره دنباله بحث و دعوان؟ با من؟
از بچگی که شنیدم گوگوش (sm50)نقل قول:
خطر برو بوگو فن شاهزاده درس صوبت کنین ..
4 بشه ببینم بعدش فقط کسی پست گذاشته باشه ..
این صفحه رو کامل ببینید(sm2)
دستور میدم حمله کنید اون تاپیک همه رو بفوکونین ..
ازین خنذم میگیره سرف میخواد سره بحثو باز کنه میگه چرا گفتی البوم شادی بده.سلیقه ها متفاوته.
من نوشته بودم البومش به سلیقم نمیخوره اصلا ننوشتم بده.اومده حرفای خودمو به خودم تحویل میده(sm2)
توخودت بفوکون من حوصله این بچه مچه هارو ندارم(sm2)نقل قول:
تو مگه بچه شمال نیستی
یه یخدون ماهی بخر بفرست دیگه ای بابا
ناهار ماهی خوردم حالم به هم خورد ..
چرا