(sm74)ژانر همون سبکه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)ژانر همون سبکه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
46 مینه منتهی کیفیت 1080 قبلا 720 داشت نمیدونم چرا پاک کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت قشنگیه اگه سبک و صداشو دوس داری
(sm2)چیه میخوای گروپ بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم..سبک لینچی چی داریم یا اینم نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) دلت بن می خوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق دختری (sm2)اسلام یه چی میدونست خوب دیگه (sm2)نقل قول:
نه همین دوتا کافیمه فعلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اشترم تیم اون ور ریدن یا دفه پیش غفلت کردن
تو خوبی که اصن فیلمو ندیده حرف میزنی مرررردددد پپپسسسرررر(sm98)نقل قول:
(sm2)ملت خوابیدن کف تایپیک یگانه
(sm132)نقل قول:
چرا ناراحت میشی من چی کار به فیلم دارم ژانر رو گفتم روانشناسی نداریم فقط خوب (sm2)نقل قول:
(sm120)مثلا بگیم ژانر ماشین سواری
Kill the Messenger
کی این فیلمو دیده ؟
حجمش زیاده ولی داره دان میشه(sm50)نقل قول:
دانلود کردم هنو ندیدم فردا بپرس جواب بدمنقل قول:
این اضافه کاری کیون منو پاره کرده صب ساعت 7 از خونه میرم بیرون ساعت 10 بر میگردم خونه(sm81)
چرا بهت برمیخوره من به عنوان کاربرد واقعی کلمه ژانر نگفتم که شنونده باید عاقل باشه مررررددددد(sm70)نقل قول:
من(sm50)نقل قول:
من تو کدوم ترکیبم ؟ اگه بازیکن ازاد گذاشتینم میرم تو تیم غلومی ها ، یه یار تازه نفس و با کیفیت شماره ۱۰ به نام سینجول داره (sm2)الی تکلیف رو روشن کن
اها اوکی نمیدونستم ، ادامه بدین (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه یا خودتم هنوز ندیدی؟نقل قول:
دیدمش فقطم دان کردم واسه اینکه اون موقع میخواستم کیفیت 265 رو تست کنم 385 مگ بود ! بگذریم اینو میخواستم بگم هر کی سبک این فیلمو پسندید حتمن و حتمن اینو ببینهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخر فیلم رمز کارو میگه یعنی دقیقن میخوره تو برجکت ! شبکه دو هم گذاشت فیلمو چن ماهه پیش
همش سر کارم وقت نمی کنم بیام یه راست میام خونه یه چایی میخورم بعد مستقیم میرم تختخواب (sm2) دوباره روز از نوع روزی ار نوع(sm74)نقل قول:
لینک یگانه بدین اگه اومده(sm50)
اره اصلا شما وخت نمی کنید از بس بیزی هستید ، عمه ی من همیشه اینجا ولوست داره پست میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور البومش سفیده ولی بزرگه
چون پوستر توشه
کاورش بی حاله
Kill the Messenger
Nothing but the Truth
فرق بین این دو تا دقیقن بر میگرده به بحث من و ملی اولی همونیه که هر کی ببینه از ماجرا خوشش بیاد میگه به پسر عجب فیلمی ولی دومیو ببینین تازه میفهمین یه فیلم وقتی بخواد به ریزه کاریا برسه چه شاهکاری از توش در میاد البته منظورم این نبود که دومیه که من پسندیدم شاهکاره بطور کلی خواستم منظورمو برسونم در هر دو مورد یه ماجرا تعریف میشه ولی اولی کجا دومی کجا ااااااااااا
از اینجا میره وایبر از وایبر میاد اینجا بعد میگه من کل روز بیزی هستم دیوث (sm2)
میبینم مقایسه میکنم جواب میدم(sm120)
*** نگو مومن می خوام با عمت اشنا بشم(sm2)نقل قول:
خو دیوث مث تو نیستم کار می کنم وقت نمی کنم بیام متهی این چند روز فشرده کار کردم
این الی کیونی یه حالی از من نمی پرسه کجای بودی چیکار میکردی(sm178)
کجا وخت نمیکنی بیای همش اینجایی که جناب بیزی من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تعریف کن چه **** میخوردی (sm2)نقل قول:
مامور پاسگاه کوهسار شهران با شلیک یک گلوله از اسلحه کمری، سگ هفت ساله را در برابر صاحبش کشت. صاحب این سگ جزئیات این اتفاق را اینگونه شرح داد:
"برای پیاده روی بابی را به کوهسار بردیم. هنگام بازگشت حدود ساعت هشت یک مامور از ماشین نیروی انتظامی پیاده شده و با آمدن به سمت بابی در برابر چشمان ما اسلحه کمری اش را خارج کرده و از فاصله یک متری به سر بابی شلیک کرد. بابی در برابر پای ما افتاد و جان داد. بعد که در پاسگاه کوهسار از این استوار نیروی انتظامی با گریه پرسیدم که چرا حیوان را کشتی با خنده و تمسخر گفت کشتم که کشتم ده تای دیگه را هم میکشم آدمش را هم باشه میکشم!. البته او در حضور مامورین بازرسی نیروی انتظامی به دروغ ادعا کرد که بابی به او حمله ور شده و او از ترس شلیک کرده و او را کشته است»دولتی که احترام به حقوق حیوانات را بلد نباشد از رعایت حقوق مردم هم عاجز خواهد بود.
(sm3)(sm3)
لاشی وایبر هم نمیام هر از گاهی میام یه چن تا تحفه می فرستم تو گروه چرا کرسی شعر میگی اونم این رواز اصلا سر نزذم چون به صورت فشرده کار کردم به دلیل سفارشات زیاد یعنی صبح می رفتم 10 شب بر می گشتم خونه یه دوش می گرفتم یه راست می رفتم لالانقل قول:
فک کنم یه چیزی رفته تو کیونت مثل توی الدنگ بیکار نیستم که الان امروز زود اومدم اومدم یه سری بزنمنقل قول:
چندتا تحفه ؟؟؟؟؟ دیوث گروه **** زده میگه چندتا تحفه یه باز یه عکس فرستادی جلو رفیقم باز کردم ببینم چیه ابرومو بردی لاشی (sm2)همون دیوثایی که تو اب بودن (sm25)نقل قول: