البته من در اصل عاشق ماهی جنوبم مخصوصا مخصوصا شیر
شیر اصلی نه این دم سبز و اینا
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من در اصل عاشق ماهی جنوبم مخصوصا مخصوصا شیر
شیر اصلی نه این دم سبز و اینا
خیلی قشنگ و بی خار و خوشمزه.کالباسی میدی خورد میکنن سرخ میکنی با پودر سوخاری و پودر سیرو .... میزنی به بدن
نه چون یخ شده بود خوب گرم نشد حال نداد ..
ما رفتیم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سرعت ندارم دیگه همین جا میگم
اگه گرافیکت اینه مشکلی نیست مانیتورو بگیر وصل کن به کابل اچ دی تصویر میده بهت ..
ولی در کل گرافیکت خیلی پایینه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم دوش بگیرم و کارامو بکنم شب خوش
عه رفتین ؟ شب خوش .. خوب بود امشب کلی خندیدیم (sm2)(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
علی چه خبر ؟ (sm50)
اگه میشه این آواتارو بردارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اینترنت لعنتی مارو پیر کرد.هر دفه یجاش میلنگه الانم که کیفیت سیم تلفن پایینه...آیندگان به روزگار ما خواهند خندید(sm74)
چرا سایت منوتو نذاشت
(sm59)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فیس گذاشته لنک دانلود نمیده لامصب
همینو از یه سایت دیگه دان کردم لک داره هینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم گوشیم ساپورت نمیکنه...پس کلا اینجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوابم میاد ای بمیری منوتو
آخه این چیه تو فیسبوک گذاشتن همش گیر داره
(sm2)با تشکر از فیس بوک یادی کنیم از پیش بینی کارشناسان کیهانی
عجب بدبختیه حالا چرا سایتش باز نمیشه
دیروز اینقد زر زدین حاصل شد این ای بمیری سینجول
اقو پیدا کردم در حال دان خوب بود میگم
(sm2)تف به این شانس چرا سرور ریده
دهنش سرویس یارو محدود کرده
ای بمیرین هی این ملت خیرشون بهم نمیرسه
اقا هی سایت تبلیغاتی برام باز میشه
فایر فاکس دارم
حتی وقتی که مرورگر بستس خودکار میاد بالا تبلیغاتش
یه اد بلاکر نصب کن
(sm128)عجب خوابی بود
این اشترم کجاس اقلا بیاد لینکو از سرور منوتو بکشه بیرون سایتش که بالا نمیاد
(sm81)
ریدم به این وبگاههای فارسی که همش تبلیغاته
داش الیاس لینک استیجو پیدا کردی ؟
Siamak Abbasi - Man Entekhab Shodam (sm50)
یه کوهِ یخ شدمو قطره قطره آب شدم
نیومده رو سرِ زندگیت خراب شدم
باید نگفته بمونه نگفته ها اما
من انتخاب نکردم، من انتخاب شدم...
(sm50)
استیج 480p