قمار بازا هیچ کدوم نیستین؟(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
قمار بازا هیچ کدوم نیستین؟(sm25)
چشمامو باز کردم
دیدم که پاییزه (sm81)
دیدم هنوز قصم
سردو غم انگیزه
چشمامو باز کردم
دیدم هوا سرده (sm81)
دستام تب داره
پاهام یخ کرده (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمامو باز کردم
دیدم که پایییزه
(sm74)
امین میتونی وارد سایت شی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیشه از صبح (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب به قول امین طمع کردم 40 تومن پرید ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم رفتم بیرون تو لاین سرعت ماشین خاموش شد ....شانس آوردم نزدن به گاومون بدن یه امداد خودرو اومد کشیدمون بغل 200 تومن گرفت
ینی بدشانسی تا به کجا(sm81)
خوب شد دیروز نبردم وگرنه فک میکردم پول حروم از گلوم پایین نمیره(sm120)
در رفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این پاییز
لعنت به این سردی
اصلا چرا امروز چشماتو وا کردی
چشماتو باز کردی
چشمامو باز کردم
دیدم که پاییزه
(sm81)
(sm120)نقل قول:
از صبخ تا حالا نمیتونم لوگین کنم , تو هم همین مشکلو داری؟(sm25)
حسنم از صبح پیداش نیست (sm120)نقل قول:
یه بازی گلادیاتوری اندروید گرفتم خیلی خوبه
(sm155)(sm155)(sm155)
یعنی گیر افتادن؟؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ رستاک جمعه شب
از صبح تا حالا داشتم تلاش میکردم لوگین کنم(sm120)نقل قول:
(sm81)
دیدم که پاییزه
مشکلی واسه حسابمون پیش نیاد حسن؟؟(sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نكنه (sm176)(sm176)(sm176)(sm176)
من عاشق صداشم . جديد بود ؟ يا من نشنيده بودم ؟(sm74)
نقل قول:
ایشالله نمیاد(sm120)
درخواست رمز کردم رمز جدید واسم اومد اما با رمز جدید هم لوگین نشد(sm120)
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) زیاد جدید نیست خواننده معروفی نیست
زبونتو گاز بگیر(sm172)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
مشگل رمز نیست همگانی (sm120)
بدبخت میشیم (sm172)نقل قول:
ینی میگی حسن با اونا بوده؟(sm120)نقل قول:
پاییز (sm176)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی دوباره(sm10)
شک نکن هک شدیم(sm120)نقل قول:
من 3 بار بازیابی کردم 2 بار ایمیل دادم(sm2)نقل قول:
فرار کنیم؟؟؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب مظفری - پاییز
آوای فروهر اس ام اس داده تبلیغ آلبوم مازیار(sm120)
از دیروز که عکسمو دیدین جواب سلام منو نمیدین (sm120) گرخیدین ؟(sm2)
جریانش چیه همه ماستا رُ کیسه کردن؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم تو عکس خشن افتاده بودم (sm120)نقل قول:
سلام عزیزم ، سلام گلم ، سلام نازنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميدونم ولي كاراش حرف نداره : پشيمونم ، تنهام بذار
بیاین یه چند تا عکس دیگه بدم ، ببینین اینقد ها هم خشن نیستم(sm120) آب که از سرمون گذشت (sm120)
میلاد با 1000 بدبختی دیشب خوابش برد(sm120)نقل قول: