کاور از یه کار افغانیه دیگه هنوز نمیدونن اینا
رو کاورشم نوشته
نمایش نسخه قابل چاپ
کاور از یه کار افغانیه دیگه هنوز نمیدونن اینا
رو کاورشم نوشته
(sm54)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برنامه پر کنن دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Taher Shabab - Qarsak (sm120)
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای وای چقد قشنگ بود کیف کردم Ballerina (Leap!) (2016)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)زدم تو گوششنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)این صحنش خیلی باحال بود
سلام امیر (sm10) خوبی؟(sm19)
خیلی مخلصم
تاینی و امثال تاینی، تو کار سایتای خودشونی اختلال ایجاد میکرد و باید از بین ببرنشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یکی که تا حالا از هیچ کدوم از این سایتای آشغال ایرانی نه خرید کردم، و نه استفاده کردم
نقل قول:
سایت تاینی موویز تا یک ماه پیش رتبه بسیار بالایی در بین وبسایتهای داخلی در الکسا داشت. رتبه 28 در ایران. اشتراک در آن مثل اکثر سایتهای مشابه مستلزم هزینه بود. ماهانه 4000 تومان و براساس شنیدههای غیررسمی، نزدیک به ماهی 300 الی 400 هزار نفر ثبت نام و یا تمدید اشتراک داشت. قابل توجه است که هزینه اشتراک این سایت، خریداری کردن اکانت شرکتهای خدمات هاست فایل داخلی بود و باید دید آیا پای این شرکتها هم به موضوع باز خواهد شد یا خیر.
منبع: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه پول دراوردن (300,000 * 4000)، هیچی مالیات و این چیزا هم ندادند، خب مسلما باید دستگیر شند دیگه، باید «حق کسب درآمد»(sm77) میدادند (sm30)