نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اگه از این تیپ انیمیشن های درست حسابی سراغ داری معرفی کن
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اگه از این تیپ انیمیشن های درست حسابی سراغ داری معرفی کن
(sm120)والا من سالی شاید یکی یا دو تا ببینم خیلی اشنایی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوسا من 3 تا انیمه معرفی کردم تا حالا بییبین یگه ..
baby driver خوب است ..
فیلم آرنولد و نیکول هم فرصت نشد بیبینم هنو ..
فیلمت محمد رسول الله اومد میخوام بیبینم ..
خب به لطف این انیمه با این عزیز دل برادر نیز اشنا شدیم صدایی انرژی بخش و پر از امید ! Carly Rae Jepsen
اینم لینک اهنگ اخر انیمه که معرکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف حاضره خودشو بندازه تو چاه پیشنهاد تو رو گوش نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه قرمز ، نه آبی ، دنیا ؛ برق شیراز ( چیز دیگه ای به ذهنم نرسید برای این عکس (sm2) )
حركت وحشتناك يك راننده شيرازي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگونه تهدید به بمب گذاری (sm2)
تحریک یا اغوای مردم به جنگ و کشتار یکدیگر (sm120)
تبلیغ و ترویج مصرف مواد مخدر ، مواد روان گردان و سیگار (sm2)
تبلیغ و ترویج اسراف و تبذیر (sm2)