نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کنین من ببینم
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کنین من ببینم
لک داره صدا نداره ریدی رضا
کیفیت هم 360 هس به غایت تخمی
این سایتشون چرا خرابه بی پدرا
شانس اوردی 300 گیگ دارم و الا سرت رو سینت بود
قرن 21 و حالا 2017 میلادی یه برنامه نتونستن لینکشو بدن اونم از انگلیس ! مگه میشه مگه داریم
خودشون رو کانال رسمی همینو گذاشتن (sm2)
این خاک بر سرا مگه کانال یوتیوب ندارن
خطر و سینجول کدوم گورین تمام 24 ساعت گذشته رو داشتن تو کیون نرم افزارا میکردن
(sm1) این فیلم لالالند کی میاد پوکیدم
(sm59)خطر که گفت وقت زیاد ندارم نمی تونم .. دیشب هم آپ کرد گیر کرد
یعنی این همه کاربر هستا تو این انجمن هر کی هم بتونه دیوثا صداشون در نمیاد (sm2)
(sm59)
(sm19) فیونا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)وای ای سندی عالیه
من که بیخیال این برنامه شدم دیگه .. (sm2)فقط به خاطر دختراش میان آهنگ میخونن میخوام (sm128)
کدوم برنامه؟
استیج
درباره چی هست
(sm2)حالا یه ساعت بیا برای این توضیح بده یاران تو یوتلست نداری اچ دی ؟ (sm2)
خوب تو یوتیوب نیست مگه
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز نذاشته اچ دی توی کانال خراب شده گذاشته که ریده اونم
کو کانالشو بده ببینم
خب شبکه من و تو اچ دی رفته روی یوتل ست (sm120) میگم تو دستگاه اچ دی و این مسیرو نداری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضبط کنی برامون
ماهواره نداریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یعنی چند نفر تو کف این برنامه هستن
چی هست مگه
چیکار میکنن
خوب دانلود نداره که تو کانال
همش عکس میاد
نمیدانم دیگه ..
4 نفر دیوث نشستن پشت یه میز بعد طرفم میاد میخونه اینا یا تایید میکنن یا میگن نفر بعد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب در کل برنامه خوبیه (sm70)یه جور سرگرم کننده هست ارزش داره ببینی به هر حال
مروح کن دل و جان را(sm50)
چن دقیقشو نگا کردم حال نداد
پا بگیره بره مسابقه حالم میده
اینهمه سال نشده من از دیدن برنامه لذت نبرم کیفیت کار بالاس
مثلا اینو بیاین با برنامه های ترکیبی مث خونه خوبه مقایسه کنین (sm2)
(sm2)دختر چادریه خودشو لوس میکنه واسه پسره
حقیقتو میدونی و ازم دفاع نمیکنی... (sm50)
دیشب پسره بسکتو گل کرد 100 میلیون زدن به جیب با اون پیر زنه
(sm50)