آدم وسوسه میشه ... فراخی مفرط ما تحت رو بزارم کنار بزنم تو کار دکتری ... هر چی فکر میکنم میبینم سختیش زیاده و حال و حوصله کم ...
بزنم یه رشته دیگه که سختیش کمتر باشه (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم وسوسه میشه ... فراخی مفرط ما تحت رو بزارم کنار بزنم تو کار دکتری ... هر چی فکر میکنم میبینم سختیش زیاده و حال و حوصله کم ...
بزنم یه رشته دیگه که سختیش کمتر باشه (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی جاکش خف رو عین گوز دیده نمیشی رفتی تو کنسرت ففر اوزونبورون ..
ببینید و آگاه باشید که محسنین چقدر خار تشریف دارن که اورانگوتان هم بهشون تیکه میندازه ...
(sm50)
سلام چند وقتی نبودید ادرستون رو عوض کردین گویا
یه خبری بدین
خوشحالم ک پیداتون کردم
(sm88) pixel 2